TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Cântăreţul născut la Londra a condus trupa Procol Harum de-a lungul istoriei sale de 55 de ani, fiind coautor şi interpret al celei mai faimoase melodii a acesteia, “A Whiter Shade Of Pale” din 1967.

Brooker a fost numit Ofiţer de Onoare al Ordinului Imperiului Britanic (OBE) în 2003, iar “A Whiter Shade Of Pale” a fost introdusă în categoria dedicată single-urilor celebre din Rock and Roll Hall of Fame, în 2018. Gary Brooker a murit sâmbătă, în locuinţa sa, în urma cancerului, a declarat trupa într-un comunicat.

“Lumina orice încăpere în care intra, iar bunătatea lui faţă de o familie multilingvă de fani a fost legendară”, au scris membrii trupei. “S-a remarcat prin individualitatea, integritatea şi, uneori, excentricitatea sa încăpăţânată. Inteligenţa lui mordantă şi apetitul pentru ridicol l-au făcut un povestitor de nepreţuit”, au adăugat ei.

 

sursa: ghimpele.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide