BREAKING NEWS
  • 1:21 » Vaccinul românesc este gata
  • 0:25 » Premierul Ciucă anunță plafonarea prețului la energie și la gaze, de la 1 februarie
  • 0:23 » Gradul de siguranță în școli, între 76 și 82%, spune Cîmpeanu. Ce a răspuns ministrul la întrebarea „cum își trimite copilul la școală”
  • 0:22 » Ciucă: Un milion de facturi trimise greșit vor fi refăcute, fără ca oamenii să fie debranşaţi sau să plătească penalități
  • 0:20 » FOTO: Un minor şi doi tineri din Afganistan, depistaţi la frontiera Giurgiu, ascunşi într-un TIR turcesc
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Vacanţa prelungită de Paşte i-a luat prin surprindere pe părinţi, care au fost nevoiţi să găsească soluţii ca să le ocupe copiilor timpul.

Într-un complex din Cluj-Napoca, copiii pot veni în grupuri de câte cinci. În cameră vor sta câte doi, iar părinţii lor vor plăti 1.400 de lei. „Activităţile se desfăşoară în mare parte în exterior, începând de la plimbări cu căluţul, tenis de câmp, tir cu arcul. Avem iarăşi biciclete şi trotinete. Şi, la fel, ateliere de lucru manual, de pictură, toate se desfăşoară afară, în foişoarele noastre.”
Pot învăţa să schieze în cadrul unei tabere. Costă între 250 şi 350 de lei pe zi
.“O să încercăm să stăm 90 la sută în aer liber, în pădure, şi o să combinăm exerciţiile fizice cu jocurile copilăriei, şi, de ce nu, în fiecare zi dorim să le explicăm copiilor ce înseamnă să faci baschet, handbal, rugby, tenis de câmp.”
Ca o măsură de prevenire a răspândirii coronavirusului, vacanţă de primăvară durează anul acesta 4 săptămâni, din 2 aprilie până în 4 mai.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide