TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Vacanţa prelungită de Paşte i-a luat prin surprindere pe părinţi, care au fost nevoiţi să găsească soluţii ca să le ocupe copiilor timpul.

Într-un complex din Cluj-Napoca, copiii pot veni în grupuri de câte cinci. În cameră vor sta câte doi, iar părinţii lor vor plăti 1.400 de lei. „Activităţile se desfăşoară în mare parte în exterior, începând de la plimbări cu căluţul, tenis de câmp, tir cu arcul. Avem iarăşi biciclete şi trotinete. Şi, la fel, ateliere de lucru manual, de pictură, toate se desfăşoară afară, în foişoarele noastre.”
Pot învăţa să schieze în cadrul unei tabere. Costă între 250 şi 350 de lei pe zi
.“O să încercăm să stăm 90 la sută în aer liber, în pădure, şi o să combinăm exerciţiile fizice cu jocurile copilăriei, şi, de ce nu, în fiecare zi dorim să le explicăm copiilor ce înseamnă să faci baschet, handbal, rugby, tenis de câmp.”
Ca o măsură de prevenire a răspândirii coronavirusului, vacanţă de primăvară durează anul acesta 4 săptămâni, din 2 aprilie până în 4 mai.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
Facebook
Închide
Închide