TRENDING
  • 20:16 » Un șofer a intrat într-o benzinărie din Arad în timp ce încerca să dea cu spatele
  • 20:15 » O persoană încarcerată după ce mașina în care se afla a fost lovită de un camion/ Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă
  • 20:14 » Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, despre cazul bebelușului mort în timpul Botezului: ”Rânduiala nu a fost modificată, s-a transmis preoților o recomandare privind atenția sporită în cazurile în care pruncii au afecțiuni pe care părinții le fac cunoscute”
  • 20:09 » Cod galben de inundații în 12 județe începând de vineri dimineață
  • 20:08 » 16 percheziții în județul Sibiu, la persoane suspectate că ar fi modificat indexurile contoarelor de gaze/ 29 de suspecți au ajuns la audieri, acuzați de un prejudiciu de 100.000 de euro
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Sondaj referitor la implicarea României în conflictul militar ruso- ucrainean:

De 2 luni a început conflictul militar ruso-ucrainean.

Acest conflict a cauzat, in 2 luni, zeci de mii de morți, atât civili ucraineni (copii și adulți), cât și soldați din ambele tabere.

Multe orașe din Ucraina sunt distruse în urma războiului.

Exista dezinformări în privința a ceea ce se întâmplă in Ucraina care sunt lansate atât de ruși, cât și de ucraineni. Nu vom cunoaște niciodată întrutotul care este realitatea din Ucraina.

Din declarațiile politice ale SUA, UE și altor state ale lumii, făcute atât înainte de începerea conflictului ruso-ucrainean, cât și după începerea acestuia, reiese ca nu s-a dorit nici preîntâmpinarea conflictului militar ruso-ucrainean și nici stoparea acestuia.

Deciziile care se iau au ca impact numai alimentarea războiului și chiar extinderea acestuia, ignorându-se ca menținerea acestui conflict generează și mai mulți morți copii și adulți.

Așa-zisele sancțiuni economice impuse Rusiei au generat, pe de o parte, un război economic cu impact negativ asupra economiilor statelor UE, iar pe de alta parte, ele au fost respectate în realitate numai de statele “mici”, marile state ale UE având în continuare relații economice cu Rusia.

A se vedea în acest sens atât atitudinea Germaniei care cumpără în continuare energie și gaze de la ruși, cât și cea a Comisiei Europene care spune ca achiziționarea în continuare de la ruși de diverse bunuri, dacă se facă plata în euro și USD, nu ar încălca sancțiunile economice impuse Rusiei.

Poziția autorităților publice din România, raportat la conflictul ruso-ucrainean, potrivit căreia vor să livreze în mod fățiș armament și sprijin militar Ucrainei (vrând să adopte și o OUG prin care să primească România donații de la alte state și sa doneze România direct armament Ucrainei), poate avea ca și consecințe pornirea unui conflict armat real între România și Rusia, care ar cauza numeroase decese ale cetățenilor români copii și adulți.

Aceasta ca urmare a faptului că Rusia, în mod constant, în ultima perioada a declarat ca toți cei care vor interveni în Ucraina cu orice fel de armament și sprijin militar vor primi “ceea ce merita”.

Or, pornirea unui conflict militar între Rusia și România va determina cel puțin bombardarea unor obiective militare aflate pe teritoriul României de către Rusia cu pierderea unor vieți omenești ale copiilor și adulților români, precum și pagube materiale imposibil de estimat, iar pe de alta parte, mobilizarea bărbaților români pentru război și participarea lor la război.

Pornirea unui conflict militar între România și Rusia înseamnă ca unele lupte se vor da pe teritoriul României care va deveni astfel câmp de luptă, ceea ce ar afecta toți cetățenii civili din România.

Cu toate acestea, nimeni nu întreabă poporul român ce vrea.

Niciunul dintre reprezentanții României nu este interesat de voința poporului roman cu privire la implicarea sau nu a României în conflictul militar ruso-ucrainean.

Din aceste motive am inițiat un sondaj, pentru a vedea ce vrea și poporul român, sondaj care are următoarele întrebări:

1. Vreți ca România să acorde sprijin militar sau să trimită armament Ucrainei?

2. Rusia ar ataca România, dacă România trimite armament sau oferă sprijin militar Ucrainei?

3. România să acorde ajutor militar Ucrainei, chiar cu riscul unui război între Rusia și România?

4. Ați ieși în stradă să cereți demisia decidenților români pentru preîntâmpinarea unui război?

Potrivit Constituției României, atât Președintele, cât și Guvernul și Parlamentul României au atribuții cu privire la starea de război și mobilizare, ei fiind decidenții români cu privire la politica României și prin deciziile pe care le iau pot să ne bage în război sau să îl evite.

Pentru a răspunde la acest sondaj, accesați link-ul aici

RĂSPUNDEȚI LA ACESTE ÎNTREBĂRI PENTRU A VEDEA CARE ESTE VOINȚA POPORULUI ROMÂN!

Sursa CASD


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide