BREAKING NEWS
  • 23:57 » Moldova va achita la timp avansul către Gazprom pentru gazele din ianuarie, asigură Guvernul
  • 23:53 » Proteze PRINTATE 3D. Un proiect PREMIAT al Universității Tehnice din Cluj, în sprijinul persoanelor cu nevoi SPECIALE
  • 23:45 » FOTO: Incendiu cu final TRAGIC într-o localitate din județul Mureș
  • 23:42 » Parlamentari ruşi îi cer lui Putin să recunoască independenţa regiunilor din estul Ucrainei
  • 23:40 » Comisia Europeană va reţine din fondurile alocate Poloniei, în contul amenzii pentru mina de la Turow
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Gravy

Această rețetă este un clasic american. Piureul se mănâncă mereu la ei cu gravy, care este un sos sărat și cu aromă de carne, în funcție de supa folosită. Este ideal de mâncat peste piure, dar nu doar de cartofi, ci și de morcovi, conopidă sau mazăre.

Sos Meuniere

Un sos pe care îl puteți servi pe orice fel de legume și garnituri, fie că vorbim despre legume la cuptor sau garnituri precum salate ori porumb la grătar

Hollandaise

Deși un ou Benedict este cartea de vizită clasică a sosului Hollandaise, acesta este splendid și pe frigărui de legume sau pe o garnitură de sparanghel fraged.

Această rețetă necesită unt clarifiiat, care este creat prin fierberea untului și păstrarea grăsimii care se ridică la suprafață. Acest lucru face ca Hollandaise-ul să fie atât mai gustos, cât și mai ușor de emulsionat.

Sos remoulade

La modul cel mai elementar, un remoulade este un sos pe bază de maioneză sau aioli care este adesea servit cu cartofi sau sandvișuri, pui prăjit sau orice alte preparate. Merge de minune cu cartofi prăjiți, copți sau în orice alt mod, dar este la fel de bun și cu legume precum conopidă, cartof dulce, morcov sau dovlecei.

 

Sursa: Libertatea.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide