BREAKING NEWS
  • 0:49 » Eveniment caritabil Timisoara
  • 21:25 » Începe a doua etapă de generare a voucherelor în cadrul programului Rabla pentru Electrocasnice
  • 21:15 » Ce este grăsimea abdominală.
  • 21:01 » Cele mai bune uleiuri pentru părul uscat și deteriorat.
  • 20:57 » Ce este uleiul squalane
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Cântărețul Speak este în doliu, după ce bunicul acestuia s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2 și a pierdut ulterior lupta cu boala. Artistul a făcut anunțul pe pagina sa de socializare și a transmis un mesaj pro vaccinare, îndemându-i pe toți cei care au bunici și părinți să îi sfătuiască să se vaccineze.

Ulterior, după ce și-a dat seama că este bolnav la plămâni și că nu mai poate respira, a acceptat să fie dus la doctor însă a fost prea târziu, din păcate.

Artistul i-a îndemnat pe toți urmăritorii lui care i-au văzut mesajul să își îndemne apropiații să se vaccineze dacă le permite sănătatea, mai ales dacă sunt de vârste înaintate.

A început să creadă când plămânii lui mai funcționau doar la 40% din capacitate, și când a realizat că nu mai poate respira. A acceptat ajutorul medicilor, apoi, dar a fost prea târziu. Virusul există, iar astăzi tocmai mi-a luat singurul bunic pe care îl mai aveam.
Te iubesc bunicule! P.S.: Dacă sănătatea le permite, vaccinați-vă părinții și bunicii pentru că ei sunt cei mai vulnerabili!”, a scris Speak pe rețelele de socializare.

 

 

Sursa: Click.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide