TRENDING
  • 16:31 » Haos în 18 spitale după un atac cibernetic de tip ransomware. MS: Sistemul e nefuncțional. Măsuri de prevenție pentru celelalte spitale
  • 16:29 » Atac la granița României, locuitorii din Tulcea și Galați au primit mesaje RO-Alert. Trei răniți în exploziile din Ismail. Reacția MApN
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

De unde cumpărăm spirulină?

Dacă cele prezentate mai sus v-au convins să dați o șansă spirulinei, ar trebui să știți și cum este disponibilă pe piață. Puteți să căutați acest supliment la farmacie sau la plafar și veți avea de ales dintre praf de spirulină și tablete.

Praful, pe de altă parte, poate fi dizolvat în apă sau alte lichide și băut ulterior sau adăugat în diferite preparate. Pe lista aceasta intră smoothieurile, ovăzul cald sau chiar shakeurile.

 

Înainte de orice, ar trebui să stabilim ce este spirulina, o algă pe care putem să o considerăm miraculoasă. Face parte din categoria bacteriilor care cresc atât în apă dulce cât și în cea sărată, fiind una dintre cele mai vechi forme de viață de pe planeta noastră. Pentru consumatori, este disponibilă sub formă de tablete sau prafuri, care ulterior pot fi combinate în fel și chip în diverse preparate.

Cei care au probleme cu inima și tensiunea ar trebui să ia în considerare acest supliment minune. Studiile efectuate în ultimii ani demonstrează că consumul de spirulină scade riscul de boli cardiace, infarct sau chiar diabet.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide