TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Netflix anunță că va edita numărul de telefon care apare în serialul său, Squid Game, anunță BBC. Decizia vine după ce o femeie din Coreea de Sud a spus că primește mii de apeluri și mesaje de la tineri care vor să se înscrie în concursul relatat în serial.

O femeie de afaceri din Seongju, sud-estul Coreei de Sud, a declarat presei locale că a primit mii de mesaje text și apeluri și că îi este greu să-și desfășoare viața de zi cu zi.

„Acesta este un număr pe care îl folosesc de mai bine de zece ani, așa că sunt destul de surprinsă. Există mai mult de 4.000 de numere pe care a trebuit să le șterg de pe telefonul meu”, a declarat ea pentru Money Today. „La început nu știam de ce, dar prietenul meu mi-a spus că numărul meu apare în Squid Game și atunci mi-am dat seama”.

Ea ar fi respins ofertele de despăgubire de până la cinci milioane de won, aproximativ 4 mii de dolari.

Netflix nu a comentat cererile de despăgubire, dar a îndemnat fanii emisiunii să se abțină de la apelarea numărului.

„Împreună cu compania de producție, lucrăm pentru a rezolva această problemă, inclusiv editarea scenelor cu numere de telefon, acolo unde este necesar”, a declarat Netflix, miercuri.

Emisiunea a fost difuzată pentru prima dată pe 17 septembrie, iar Netflix spune că a ajuns pe primul loc în 90 de țări, în doar 10 zile.

Sursa foto: Netflix

Sursa: G4Media


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide