TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Stațiunea Padina – Peștera, acces mai ușor, după ce s-a turnat primul strat de asfalt între Cabana Bolboci și Cheile Tătarului

S-a turnat primul strat de asfalt în munte, pe DJ 714 Bolboci – contur Lac Bolboci – Cheile Tătarului.

Lucrările fac parte din proiectul Consiliului Județean Dâmbovița, „Modernizarea DJ 714 sector Bolboci – contur Lac Bolboci – Cheile Tătarului”.

De altfel, la sfârșitul săptămânii trecute, împreună cu ministrul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, am semnat și contractul de finanțare a acestor lucrări, valoarea sumei asigurate fiind de 9.380.000  de lei.

Totodată, mă bucur să vă anunț că, în paralel cu turnarea covorului asfaltic, se mai lucrează la consolidări, terasamente, dar și la parapeții de protecție.

Per total, la finalul execuției, vom avea 4,5 kilometri de asfalt proaspăt turnat, rigole din beton, rigole carosabile, dar și podețe și acostamente”, a precizat Corneliu Ștefan, președintele CJ Dămbovița.

După terminarea lucrărilor pe DJ 714, accesul spre Stațiunea Padina – Peștera se va  face pe drumul de pe partea stângă a cursului Ialomiței, iar ieșirea din stațiune  va fi pe partea dreaptă a cursului Ialomiței, respectiv pe actualul drum care se află în curs de modernizare în acest moment.

Sursa: dcnews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide