TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Stephane Acka a semnat cu israelienii de la Ironi Kiryat Shmona. Câţi bani a încasat Craiova pe fundaşul ivorian

Stephane Acka a surprins pe toată lumea în momentul prezentării la CS U  Craiova: „Greu cu Sepsi de ziua Ungariei”

Fundaşul central Stephane Acka (30 de ani) a fost cedat de Universitatea Craiova la formaţia israeliană Ironi Kiryat Shmona. Ivorianul a semnat un contract pe doi ani cu gruparea care a terminat campionatul trecut pe locul șase în prima ligă din Israel, iar oltenii vor încasa 80.000 de euro pentru acest transfer.

Stephane Acka intrase în ultimul an de contract cu gruparea din Bănie, astfel încât stoperul african nu a mai fost reţinut în lot pentru stagiunea următoare, oficialii dorind să aducă cel puţin un jucător pe postul de fundaş central în vara aceasta.

În stagiunea precedentă, Acka a bifat 14 prezenţe pentru Craiova, majoritatea pe final de sezon. El a evoluat pentru Universitatea între 2014 şi 2017 şi apoi din 2019, între timp jucând în Turcia, la Erzurumspor. În total, fundaşul ivorian a adunat 132 de meciuri pentru trupa alb – albastră, marcând un singur gol.

Stephane Acka a semnat cu israelienii de Ironi Kiryat Shmona. Câţi bani a încasat Craiova

În vara aceasta, Universitatea Craiova a mai renunţat la jucătorii Alexandru Tudorie, Juan Camara şi Andrei Marinescu, aflaţi la final de contract.

sursa pro sport


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide