BREAKING NEWS
  • 23:49 » Din această toamnă școlile pot folosi catalogul electonic, dar trebuie tipărit obligatoriu și arhivat, propune ministerul Educației
  • 23:45 » Lugoj – Explozie într-un bloc de pe strada Aleea Brazilor (FOTO)
  • 23:44 » Ce se întâmplă cu roaming-ul de la 1 iulie: trebuie să știi dacă ai planuri de vacanță în străinătate
  • 23:38 » Singurul loc din România în care muntele se întâlnește cu „marea”. Trebuie să ajungi acolo măcar o dată în viață
  • 23:33 » Salt extrem cu parașuta, în Catedrala Mântuirii Neamului. Patriarhia Română vine cu o reacție dură
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Suceava: Momentul în care un BMW trece pe roșu cu 140 km/h

Cursă nebună cu un BMW, luni seară (25 octombrie), pe bulevardul Calea Unirii din Suceava. Șoferii care se aflau în trafic la acel moment au observat un autoturism BMW care circula cu viteză excesivă şi care a trecut pe culoarea roșie a semaforului.

În autoturismul din care răsunau manele la maxim se aflau mai mulți tineri, iar un pasager de pe bancheta din spate a filmat momentul care a fost publicat apoi pe rețelele de socializare.

Înregistrarea surprinde momentul în care BMW-ul depășește coloana de mașini care aștepta la culoarea roșie a semaforului, apoi își continuă deplasarea către zona centrală a municipiului Suceava.

Cursă nebună cu un BMW în Suceava

În imagini se poate observa că acul vitezometrului depășește 100 de km / h, iar șoferul abia reușește să controleze direcția, mai ales în condițiile asfaltului denivelat de pe acea porțiune.

Chiar dacă abateri grave și periculoase pentru siguranța participanților la trafic sunt filmate și postate pe rețelele de socializare sau în mass-media, șeful IPJ Suceava, Florin Poenari, refuză cercetarea unor astfel de încălcări ale legii, scrie Ziaruldeiasi.ro.

Conform sursei mai sus citate, județul Suceava se află de zece ani pe primul loc pe țară la numărul de accidente rutiere mortale produse în cea mai mare parte tocmai din indisciplinei la volan.

Sursa promotor

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide