TRENDING
  • 16:31 » Haos în 18 spitale după un atac cibernetic de tip ransomware. MS: Sistemul e nefuncțional. Măsuri de prevenție pentru celelalte spitale
  • 16:29 » Atac la granița României, locuitorii din Tulcea și Galați au primit mesaje RO-Alert. Trei răniți în exploziile din Ismail. Reacția MApN
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Suma colosală pe care o câștigă Cristiano Ronaldo dintr-o singură postare pe Instagram

1,6 milioane de dolari – atât câștigă Cristiano Ronaldo dintr-o singură postare pe Instagram. Fotbalistul portughez a devenit cel mai bine platit star de pe această platformă de socializare și a depășit astfel nume grele.

În primul rând pe Dwayne The Rock Johnson, care poate obține 1,5 milioane de dolari pentru a promova un produs pe contul său.

Cristiano Ronaldo mai are un motiv de mândrie. Pe lângă faptul că este singurul sportiv din top 3, obține mai mulți bani decât eternul său rival, Lionel Messi. Acesta, la rândul lui, se poate consola că este cu o poziție înaintea lui Beyonce și două față de Justin Bieber în acest top al celebrităților și câștigurilor acestora, printr-un singur clic pe Instagram.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide