TRENDING
  • 21:28 » Primarii a două comune din Bihor sunt cercetaţi penal pentru că ar fi obţinut fonduri de la Guvern pe baza unor documente contrafăcute
  • 21:26 » Klaus Iohannis mulțumește Germaniei pentru că sprijină aderarea României la Schengen: “Prietenul la nevoie se cunoaște”
  • 21:23 » Turcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la AnkaraTurcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la Ankara
  • 21:18 » Caz revoltător în Alba. Un tânăr cu handicap grav, umilit de un medic din Comisia de Evaluare: „Ar putea pune marfă pe raft la magazin”
  • 21:10 » Geoană propune ca România să se alăture Franței și Marii Britanii într-o Antantă Cordială pentru mediu
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Suma vârstelor finalistelor de la US Open atinge doar 37 de ani! Emma Răducanu și Leylah Fernandez vor lupta pentru primul trofeu de Grand Slam

Suma vârstelor finalistelor de la US Open 2021 ajunge la borna de numai 37 de ani.

Finala turneului feminin de la US Open 2021 este cea mai neașteptată din istoria modernă a sportului. Emma Răducanu (150 WTA, 18 ani) și Leylah Fernandez (73 WTA, 19 ani) vor fi jucătoarele care vor juca în seara zilei de sâmbătă cu titlul pe masă.

Pentru Emma Răducanu, ediția 2021 este prima a Openului American la care participă, în vreme ce pentru Leylah Fernandez, aceasta este abia a doua participare la New York, după ce anul trecut se oprea în runda a doua competițională.

Emma Răducanu (18 ani) vs. Leylah Fernandez (19 ani), finala US Open 2021

În semifinale, Emma Răducanu și-a continuat seria incredibilă de victorii fără set pierdut, impunându-se, 6-1, 6-4 în dauna grecoaicei Maria Sakkari, în doar 85 de minute de joc. De partea opusă, Leylah Fernandez a mai adăugat un nume greu la lista victimelor de renume răpuse în lupte aprige de trei seturi: Osaka, Kerber, Svitolina și acum numărul 2 mondial, Aryna Sabalenka.

A fost 7-6, 4-6, 6-4 pentru sportiva din Canada, după aproape două ore și jumătate de joc, iar finala de sâmbătă lasă impresia că va stabili numele câștigătoarei în funcție de numărul de seturi jucate. Dacă meciul se va încheia în două seturi, favorită este Emma Răducanu, iar dacă partida va ajunge în set decisiv, Leylah Fernandez ar porni cu prima șansă.

sursa:sport.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide