TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Georgie Mitchell, gazda podcastul „Unfiltered Bride“, a dezvăluit povestea unei mirese care și-a surprins alesul în timp ce era alăptat de mama lui, chiar înainte de nuntă, potrivit Daily Star.

Georgie Mitchell este de profesie make-up artist și organizează nunți în Marea Britanie. Ea obișnuiește să le relateze oamenilor întâmplări uluitoare din domeniul în care activează.

În cel mai recent episod al podcastului său, aceasta a povestit o întâmplare pe care a auzit-o de la o fostă colegă, care a fost martora acestei întâmplări stranii.

Georgie a povestit că prietena sa tocmai finalizeze machiajul și coafura unei mirese, iar aceasta i-a spus că trebuie să meargă la toaletă. Doar că acolo a avut parte de un adevărat șoc. Aceasta și-a găsit mirele în timp ce era alăptat de către mama sa.

Femeia și-a alăptat fiul constant.

Beth, colega de podcast, a spus: „Poftim? De ce te-ai căsători cu un astfel de bărbat?”, iar Georgie i-a spus: „Nu cred că știa că se întâmplă așa ceva”.

Beth a întrebat cum a reușit mama mirelui să mai aibă lapte, iar colega sa a explicat că, pentru a nu-și pierde lactația, femeia și-a alăptat fiul constant.

Georgie a dezvăluit că mireasa respectivă a continuat nunta.

Podcastul a adunat peste 730.000 de vizualizări.

sursa :adevarul.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide