TRENDING
  • 18:27 » Cinci zile de sărbătoare pentru dâmbovițeni! Încep Zilele Județului Dâmbovița! Ce activități și evenimente sunt programate, astăzi, 31 mai
  • 18:27 » Bărbat cercetat de polițiști după ce a comercializat vopsea contrafăcută, sub brandul unui producător din Târgoviște
  • 18:26 » Nereguli grave în mai multe depozite de fructe și legume din județul Dâmbovița! Inspectorii ANSVSA au dat amenzi drastice
  • 18:25 » Pericol public! Taximetrist din Dâmbovița, prins beat și fără centură de siguranță în trafic
  • 18:25 » Un copil de 12 ani a murit după ce a fost lovit de o betonieră, în localitatea Ștefan cel Mare din Vaslui
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Georgie Mitchell, gazda podcastul „Unfiltered Bride“, a dezvăluit povestea unei mirese care și-a surprins alesul în timp ce era alăptat de mama lui, chiar înainte de nuntă, potrivit Daily Star.

Georgie Mitchell este de profesie make-up artist și organizează nunți în Marea Britanie. Ea obișnuiește să le relateze oamenilor întâmplări uluitoare din domeniul în care activează.

În cel mai recent episod al podcastului său, aceasta a povestit o întâmplare pe care a auzit-o de la o fostă colegă, care a fost martora acestei întâmplări stranii.

Georgie a povestit că prietena sa tocmai finalizeze machiajul și coafura unei mirese, iar aceasta i-a spus că trebuie să meargă la toaletă. Doar că acolo a avut parte de un adevărat șoc. Aceasta și-a găsit mirele în timp ce era alăptat de către mama sa.

Femeia și-a alăptat fiul constant.

Beth, colega de podcast, a spus: „Poftim? De ce te-ai căsători cu un astfel de bărbat?”, iar Georgie i-a spus: „Nu cred că știa că se întâmplă așa ceva”.

Beth a întrebat cum a reușit mama mirelui să mai aibă lapte, iar colega sa a explicat că, pentru a nu-și pierde lactația, femeia și-a alăptat fiul constant.

Georgie a dezvăluit că mireasa respectivă a continuat nunta.

Podcastul a adunat peste 730.000 de vizualizări.

sursa :adevarul.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide