BREAKING NEWS
  • 20:16 » Dmitri Peskov: Ucraina face în mod constant declarații care se contrazic, nu știm dacă realizează starea reală a lucrurilor
  • 20:14 » Psihologi criminalişti au făcut portretul asasinului care și-a ucis și tranșat iubita: Cum a ajuns profesorul universitar să omoare cu sânge rece
  • 20:07 » Irina Tănase are un nou iubit: l-a înlocuit pe Liviu Dragnea cu Regele Medicamentelor (Presă)
  • 20:00 » LIVE TEXT A 93-a zi de război. Rușii au înconjurat orașul Severodonețk. Alte 70 de cadavre, găsite sub dărâmături în Mariupol
  • 19:41 » „Putin nu ascultă pe nimeni. Planul său este să guverneze Rusia până moare”. Ucrainenii avertizează că războiul „se va prelungi”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

SUV de cinci stele la Euro NCAP. Hyundai cucerește piața cu acest model

Cu noile TUCSON, IONIQ 5 și BAYON, trei modele noi Hyundai au primit evaluări de top din partea organizației independente de evaluare a vehiculelor Euro NCAP.

Atât TUCSON, cât și IONIQ 5 au obținut ratingul maxim de siguranță de cinci stele, în timp ce BAYON a primit un rating de patru stele.

Vehiculele supuse testului de siguranță Euro NCAP sunt evaluate pe următoarele patru categorii: „protecția pasagerului adult”, „protecția pasagerului copil”, „protecția pietonilor” și „eficiența sistemelor active de siguranță”.

Hyundai TUCSON, evaluat cu cinci stele, a avut rezultate bune la categoriile „protecția pasagerului adult” și „protecția pasagerului copil”.

„Modelele noastre sunt printre cele mai sigure automobile din Europa”

„Faptul că TUCSON și IONIQ 5 au obținut ambele nota maximă de siguranță de cinci stele la Euro NCAP servește drept dovadă că Hyundai nu numai că este lider în soluții de mobilitatea, dar modelele noastre sunt printre cele mai sigure automobile din Europa”, spune Andreas- Christoph Hofmann, Vicepreședinte Marketing și Produs la Hyundai Motor Europa. „Aceste evaluări Euro NCAP arată că Hyundai se angajează să garanteze clienților noștri, precum și pietonilor, un nivel ridicat de siguranță și soluții de mobilitate bazate pe tehnologie performantă.”

Modelele Hyundai sunt echipate cu funcții Hyundai Smart Sense de siguranță activă și asistență la conducere

Pe lângă sistemul său cu șapte airbag-uri îmbunătățit pentru a menține pasagerii de pe scaunele din față și mai în siguranță, pachetul de siguranță al noului TUCSON include acum asistență la conducere pe autostradă și monitorizarea unghiului mort.

Tucson este dotat cu senzori ce monitorizează colțurile din spate ale mașini și alertează șoferii atunci când este detectat un alt vehicul, aplicând frânare diferențială la nevoie. Mașina frânează autonom pentru a evita coliziunile cu mașini, pietoni și bicicliști.

Hyundai a produs modele care au primit în mod regulat cel mai bun rating de siguranță Euro NCAP. Alte modele Hyundai care au obținut în trecut ratingul de cinci stele sunt i30, KONA, SANTA FE, IONIQ și NEXO.

Euro NCAP organizează teste de impact și de siguranță pentru auvehiculele noi. Ele oferă consumatorilor o evaluare realistă a performanței de siguranță a unora dintre cele mai populare mașini vândute în Europa.

Înființată în 1997 și susținută de mai multe guverne europene, organizații auto și firme de asigurări, Euro NCAP a devenit rapid o entitate care încurajează siguranța mașinilor.

Sursa promotor


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide