BREAKING NEWS
  • 23:49 » Din această toamnă școlile pot folosi catalogul electonic, dar trebuie tipărit obligatoriu și arhivat, propune ministerul Educației
  • 23:45 » Lugoj – Explozie într-un bloc de pe strada Aleea Brazilor (FOTO)
  • 23:44 » Ce se întâmplă cu roaming-ul de la 1 iulie: trebuie să știi dacă ai planuri de vacanță în străinătate
  • 23:38 » Singurul loc din România în care muntele se întâlnește cu „marea”. Trebuie să ajungi acolo măcar o dată în viață
  • 23:33 » Salt extrem cu parașuta, în Catedrala Mântuirii Neamului. Patriarhia Română vine cu o reacție dură
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Tăcerea vorbește. Știați?

De cele mai multe ori tăcerea unei persoane semnifică fie lipsa unui răspuns valid, fie indiferența sau chiar scârba sau disprețul. Tăcerea semnifica de obicei o negație, o absență: fie lipsa cunoștințelor, fie a unei minime aprecieri sau a oricăror sentimente.

Doar in cazul tăcerii presei aceasta înseamnă in mod categoric un fapt pozitiv, o realitate existentă irefutabilă, imposibil de evitat, dar care nu poate sau nu trebuie exprimată explicit, ci doar implicit.

Tăcerea subită a presei pe subiectul, ultra mediatizat pana mai ieri, a pandemiei sau al perversului și periculosului CoVid semnifică dincolo de orice dubiu o realitate existentă, concretă și reală:

PANDEMIA S-A SFÂRȘIT!

Da, Tăcerea presei pe subiectul CoVid e comunicatul oficial, dar neexprimat clar, ci doar implicit, prin care ni se spune fără cuvinte ca isteria CoVid a luat sfârșit!

Da, Tăcerea grăiește!
O auziți?
O înțelegeți?

Sursa Dan Chitic


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide