BREAKING NEWS
  • 1:21 » Vaccinul românesc este gata
  • 0:25 » Premierul Ciucă anunță plafonarea prețului la energie și la gaze, de la 1 februarie
  • 0:23 » Gradul de siguranță în școli, între 76 și 82%, spune Cîmpeanu. Ce a răspuns ministrul la întrebarea „cum își trimite copilul la școală”
  • 0:22 » Ciucă: Un milion de facturi trimise greșit vor fi refăcute, fără ca oamenii să fie debranşaţi sau să plătească penalități
  • 0:20 » FOTO: Un minor şi doi tineri din Afganistan, depistaţi la frontiera Giurgiu, ascunşi într-un TIR turcesc
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Tadici iese la atac, după suspendarea primită. Plângerea depusă de antrenor

Antrenorul echipei feminine de handbal HC ZalăuGheorghe Tadici, a reacționat după ce a fost sanctionat dur de Comisia de Disciplină din cadrul FRH, pentru că şi-a bruscat propria jucătoare, în timpul unui meci din Liga Florilor.

tadici 2

Tadici a depus o sesizare la Federație

Tadici (69 de ani) a depus o plângere împotriva handbalistei Amanda Kurtovic, de la Dunărea Brăila, cea care a cerut excluderea din sport a antrenorului.

„Scoateți-l de aici pe omul ăsta dezgustător! Săracele fete”, a fost reacția Amandei Kurtovic, după incidentul dintre Gheorghe Tadici și jucătoarea Alexandra Vrabie.

“În legătură cu sesizarea d-nului profesor TADICI GHEORGHE în contradictoriu cu sportiva KURTOVIC AMANDA (HC Dunărea Brăila) comisia, odată cu comunicarea sesizării, solicită sportivei menționate apărări sau un punct de vedere pentru ședința din 07.12.2021”, a anunțat Comisia de Disciplină a FRH.

Gheorghe Tadici a fost suspendat şase jocuri şi va trebui să achite o penalitate financiară de 4.000 de lei, a anunțat FRH.

Incidentul s-a petrecut pe 18 noiembrie, în partida contra celor de la Râmnicu Vâlcea, încheiată cu victoria echipei HC Zalău, scor 21-20, în cadrul etapei cu numărul 9 din Liga Florilor. Jucătoarea agresată a fost Alexandra Vrabie.

Este a doua suspendare de lungă durată pentru Gheorghe Tadici în acest sezon, pentru comportamentul său faţă de jucătoarele pe care le antrenează.

sursa:digi sport


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide