TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Tânăr arestat preventiv după ce a comis o tâlhărie și două furturi pe aceeaşi stradă

politia-masina-3-2

Tânăr arestat preventiv după ce a comis o tâlhărie și două furturi pe aceeaşi stradă. Foto: Facebook / Poliția Română

Un tânăr de 19 ani din Galaţi, persoană fără adăpost, a fost arestat preventiv după ce a comis, pe aceeaşi stradă, o tâlhărie şi două furturi asupra unor vârstnici din localitate, informează, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Galaţi au depistat pe strada Saturn, din municipiul Galaţi, un tânăr de 19 ani, persoană fără adăpost, care, în cursul lunii iulie, în zilele de 12, 23 şi 25, a comis pe strada Arad din localitate un număr de trei fapte penale, respectiv o infracţiune de tâlhărie şi două infracţiuni de furt, faţă de trei persoane ce domiciliază pe această stradă, cu vârstele de 80, 79 şi 75 ani.

Astfel, la comiterea infracţiunii de tâlhărie, comisă prin violenţă în data de 12 iulie, i-a sustras bătrânului de 80 ani un portofel în care se afla suma de 200 lei dar şi acte, în timp ce acesta intra în scara blocului unde domiciliază.

În data de 23 iulie, a sustras un telefon mobil smart pe care bărbatul de 79 ani îl ţinea într-o borsetă, în timp ce acesta se deplasa pe stradă, iar în data de 25 iulie a sustras un telefon mobil de la bărbatul de 75 ani, aflat în buzunarul de la pantalon, tot în timp ce acesta se deplasa pe stradă.

Iniţial, dosarele penale ce au fost întocmite, urmare a comiterii celor trei fapte penale, au fost înregistrate la cauze penale cu autor necunoscut, pentru că victimele nu cunoşteau persoana.

În cursul zilei de 26 iulie, în urma probatoriului administrat s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore a tânărului de 19 ani, care a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Galaţi.

A doua zi, acesta a fost prezentat Judecătoriei Galaţi cu propunere de arestare preventivă, instituţie care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Sursa: Digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide