TRENDING
  • 22:54 » Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. Duminică, 25 februarie 2024, Tragerile Speciale de Dragobete cu fonduri suplimentate
  • 22:52 » Tanczos Barna i-a dat lui Ciolacu manuale despre istoria Ținutului Secuiesc. „Secuii și-au pierdut autonomia aici, la Siculeni”
  • 22:49 » Spitalele se pregătesc în caz de război. Arafat: Chiar dacă acest lucru e foarte puțin probabil, a fi pregătit este obligatoriu
  • 22:45 » A murit criticul şi istoricul literar Alex Ştefănescu
  • 22:42 » Două românce care locuiau în blocul din Valencia distrus de incendiu sunt de negăsit (administrator imobil). Reacția MAE.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Tânăr, găsit spânzurat într-o clădire abandonată din Târgoviște

Conform IPJ Dâmbovița, la data 04.07.2021, ora 15:00, s-a sesizat prin S.N.U.A.U. 112 (Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență) faptul că într-o clădire părăsită, ce aparține S.C.Upet Târgoviște se află o persoană spânzurată cu o sfoară.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că cele sesizate sunt veridice. Cadavrul unui tânăr în vârstă de 28 ani din Găești a fost identificat la fața locului. Asupra lui, tânărul avea două contracte de amanet în valoare de 5000 de lei, încheiate cu data de astăzi. Se pare că acesta i-a pierdut la celebrele jocuri de cazino, iar mai apoi, și-a pus capăt zilelor.

Un bărbat care se afla în imediata apropiere a clădirilor, a povestit că l-a văzut pe tânăr așezat pe bordură, cu 6 doze de bere lângă el și înjura încontinuu.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea evenimentului.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide