TRENDING
  • 20:28 » O tumoră de 45 de kilograme a fost scoasă din abdomenul unei femei din Botoșani, care a mers la medic când a văzut că se îngrașă brusc
  • 20:25 » Primarul unei comune din Alba a murit. A fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei
  • 20:22 » Povestea impresionantă a unui director din Călărași. Umblă din poartă în poartă pentru a-i convinge pe copii să meargă la școală
  • 20:16 » Un spital din București a înființat Registrul Naţional Unic al Pacienţilor Arşi
  • 20:06 » Un pădurar din Bistrița a încercat să scape de amendă cu țuică, pastramă și cârnați. A fost prins în flagrant
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Tanara dintr-o comuna prahoveana talharita de un individ din judetul Dambovita

Tanara dintr-o comuna prahoveana talharita de un individ din judetul Dambovita, pe care îl cunoștea, fiind vorba de fostul iubit.

La data de 6 octombrie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Florești au fost sesizați de către o tânără, în vârstă de 24 de ani, din comuna Mănești, despre faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din comună, ar fi fost victima unei tâlhării.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au  găsit-o pe apelantă, însoțită de sora sa, care a declarat faptul că, în urma unui conflict verbal cu fostul prieten, acesta ar fi împins-o și i-ar fi smuls de la gât un lănțișor din material prețios, ulterior plecând cu un autoturism către localitatea Moreni.

La scurt timp, în urma activităților desfășurate de către polițiști, tânărul în vârstă de 16 ani, a fost identificat, iar cu ocazia controlului corporal a fost găsit asupra sa, lănțișorul persoanei vătămate, care a fost ridicat.

În baza probatoriului administrat, în cursul nopții trecute, față de minor a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentat unității de parchet, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției Rurale de Poliție Florești, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calficată.

Sursa Ziarul de Ploiesti


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide