TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Tânără împușcată mortal în fața prietenilor ei, în timpul unei plimbări la malul mării

tanara cu ochelari stand la masa

Vanessa Zappalà FOTO: Profimedia Images

O tânără de 26 de ani a fost împușcată mortal, duminică seară, în timp ce se plimba cu prietenii pe faleza din Aci Trezza, localitate siciliană, aflată la 10 kilometri de Catania.

Vanessa Zappalà a fost ucisă cu mai multe focuri de armă, unul din gloanțe lovind-o în cap. În incident a fost rănit și unul din prietenii care o însoțeau, însă viața lui nu este în pericol.

Suspectul principal a fost încă de la început fostul iubit al Vanessei, Antonino Sciuto, cu care a avut o relație complicată. La câteva ore după crimă, acesta a fost găsit spânzurat pe proprietatea unchiului său din Trecastagni, orașul în care locuiau cei doi tineri, relatează La Repubblica.

Antonino Sciuto

Antonino Sciuto FOTO: Profimedia Images

 

Vanessa și Antonio au avut o relație conflictuală și violentă, bărbatul fiind, la un moment dat, chiar arestat la domiciliu pentru violență și hărțuire. După ce relația celor doi s-a încheiat, tânăra a obținut de la instanță un ordin de protecție potrivit căruia fostul iubit nu avea voie să se apropie de ea.

Duminică seară, când tânăra a plecat să se întâlnească cu prietenii, Antonio a urmărit-o cu mașina până pe faleza din Aci Trezza. Acolo ar fi coborât din mașină și a tras mai multe focuri de armă în direcția Vanessei, însă un glonț a nimerit și spatele unuia din prietenii care o însoțeau. Fata a fost împușcată în cap și a murit pe loc.

Locul crimei

Locul crimei FOTO: Profimedia Images

 

Polițiștii veniți la locul crimei au aflat de la prietenii tinerei, martori la crimă, că cel care a tras a fost chiar fostul ei iubit. Imediat s-a declanșat o adevărată vânătoare a suspectului, care a fost căutat în mai multe localități. Au fost făcute zeci de percheziții la locuințele apropiaților, a fost căutat chiar și la locul de muncă. În cele din urmă, a fost localizat cu ajutorul telefonului mobil, Antonio Sciuto fiind găsit mort.

Sursa: Digi24

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

X
Facebook
Închide
Închide