TRENDING
  • 20:16 » Un șofer a intrat într-o benzinărie din Arad în timp ce încerca să dea cu spatele
  • 20:15 » O persoană încarcerată după ce mașina în care se afla a fost lovită de un camion/ Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă
  • 20:14 » Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, despre cazul bebelușului mort în timpul Botezului: ”Rânduiala nu a fost modificată, s-a transmis preoților o recomandare privind atenția sporită în cazurile în care pruncii au afecțiuni pe care părinții le fac cunoscute”
  • 20:09 » Cod galben de inundații în 12 județe începând de vineri dimineață
  • 20:08 » 16 percheziții în județul Sibiu, la persoane suspectate că ar fi modificat indexurile contoarelor de gaze/ 29 de suspecți au ajuns la audieri, acuzați de un prejudiciu de 100.000 de euro
Daca ti-a placut, distribuie acum!

TÂRGOVIȘTE: A fost inaugurat Cinematograful Independența. Intrarea este liberă

Cinematograful Independența și-a deschis din nou porțile, de 8 septembrie, Ziua orașului Târgoviște. Proiectul a fost finanțat prin Compania Națională de Investiții. În acest moment clădirea oferă comunității un spațiu pentru amenajarea unor expoziții de artă, sală de spectacole și în curând cinematograf care va funcționa în administrarea Teatrului “Tony Bulandra” din Târgoviște. În conferința de presă susținută la inaugurarea obiectivului, primarul Cristian Stan a precizat că cinematograful poate fi vizitat astăzi, de Ziua Porților Deschise.

Recepția este făcută, urmează să fie predat către Primăria Târgoviște, urmând să fie înscris la Centrul Național al Cinematografiei.

Cinematograful se va clasifica în prima categorie pe ceea ce înseamnă condițiile oferite.

Ca facilități sunt 450 de scaune sau de fotolii, locuri speciale pentru persoanele cu dizabilități, echipamente noi, astăzi va fi o zi a porților deschise, până la ora 18.00, intrarea este liberă.

Speră ca până la finele lunii să obțină toate acreditările și să poată fi vizionat primul film la Cinematograf.

În prima etapă va fi coordonat de Teatrul Municipal, urmând ulterior să se decidă o altă formulă de gestionare.

Va exista posibilitatea achiziționării de bilete online și va funcționa așa cum funcționează orice cinematograf modern în România.

 

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide