TRENDING
  • 22:54 » Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. Duminică, 25 februarie 2024, Tragerile Speciale de Dragobete cu fonduri suplimentate
  • 22:52 » Tanczos Barna i-a dat lui Ciolacu manuale despre istoria Ținutului Secuiesc. „Secuii și-au pierdut autonomia aici, la Siculeni”
  • 22:49 » Spitalele se pregătesc în caz de război. Arafat: Chiar dacă acest lucru e foarte puțin probabil, a fi pregătit este obligatoriu
  • 22:45 » A murit criticul şi istoricul literar Alex Ştefănescu
  • 22:42 » Două românce care locuiau în blocul din Valencia distrus de incendiu sunt de negăsit (administrator imobil). Reacția MAE.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Ștrandul din cadrul Complexului Turistic de Natație din Târgoviște și-a redeschis porțile începând de sâmbătă, 3 iunie. Astfel, odată cu sosirea verii, la complexul modern de pe Calea Ialomiței s-a dat liber la bălăceală.

Târgoviștenii, dâmbovițenii și turiștii care aleg Târgoviștea ca destinație de vacanță sunt așteptați să se relaxeze pe „Litoralul de acasă”, în bazinele cu apă și pe șezlongurile din incintă.

„Ne așteaptă o vară lungă și fierbinte! Cu distracție, bălăceală și multe surprize! Noi suntem pregătiți. Să înceapă petrecerea!”, au transmis gazdele Complexului Turistic de Natație din Târgoviște.

Tarifele pentru anul 2023 la ștrandul din cadrul Complexului Turistic de Natație din Târgoviște â

sursa: dbonline.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide