TRENDING
  • 18:29 » Al șaselea turist străin mort în Grecia. Germanul fusese dat dispărut duminică, după ce i-a dat un telefon îngrijorător soției sale
  • 18:19 » Cum a fost salvată o femeie după un grav accident de mașină?
  • 18:14 » Evaluarea Naţională 2024. Calendarul probelor. Peste 160.000 de absolvenţi de gimnaziu s-au înscris la examen
  • 18:09 » Coreea de Nord e furioasă că SUA ajută Ucraina și amenință: „Am putea ajunge la un nou război mondial”
  • 15:39 » Ce spun turiștii străini despre stațiunea Mamaia: „Am văzut foarte multe mașini luxoase. Muzica este puțin cam tare”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Lucrări pe strada Calea Ialomiței!

Administrația locală a solicitat refacerea integrală a stratului de uzură, pe întreaga suprafață a părții carosabile de pe strada Calea Ialomiței, asta după ce în ultimele luni, stratul de asfalt de pe strada menționată a fost peticită în mai multe locuri. Turnarea noului strat de asfalt se face exclusiv pe cheltuiala constructorului.

Lucrările, care includ frezarea stratului vechi de asfalt, turnarea unui nou covor asfaltic, dar și intervenții în zona căminelor de canalizare și a gurilor de scurgere, vor dura aproximativ 10 zile.

Regretăm disconfortul generat în legătură cu traficul rutier din zonă, însă nu exista altă alternativă pentru a evita cârpirea repetată a drumului, coroborată cu remedierea străzii în viitor, după expirarea perioadei de garanție, suportată din bugetul local.

Precizăm că nu vor fi acceptate lucrări care să nu corespundă din punct de vedere calitativ.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide