BREAKING NEWS
  • 14:37 » Vasele rusești pline cu cantități record de petrol vor ajunge în India și China
  • 14:36 » Patru poliţişti, reţinuţi pentru tentativă de omor şi tortură. Suspectul bătut de „mascați” în duba poliției a ajuns direct în spital
  • 14:11 » Serghei Lavrov: Occidentul a declarat „război total” Rusiei
  • 14:10 » Alegeri în PNL: Dan Motreanu – prim-vicepreședinte, Lucian Bode – secretar general, Virgil Guran – vicepreședinte
  • 13:55 » Rafila: Fiecare stat membru UE va primi o cantitate de vaccin împotriva variolei
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Lucrările la Stadionul ,,Eugen Popescu” continuă să prindă contur! Vezi detalii

Stadionul ,,Eugen Popescu”, din Municipiul Târgoviște prinde contur, urmând ca de săptămâna viitoare, să fie finalizată reconstrucția gradenelor, reprezentând aproximativ 70% din total.

Primăria oferă garanția ca anul acesta, arena în care, va juca echipa Chindiei, să fie terminată, având deja finalizate: nocturna, suprafața de joc și instalația pentru dezghețarea gazonului.

,,Chiar dacă vremea nu a fost tocmai favorabilă în ultima perioadă, continuă intervențiile la stadionul “Eugen Popescu”!

Ca și stadiu fizic, săptămâna viitoare vor fi finalizate gradenele la tribuna veche, cu excepția segmentului de deasupra intrărilor, precum și a zonei de lângă Poarta Vânătorilor, unde a fost nevoie de reconstruirea totală a gradenelor, zona deja finalizată reprezentând aproximativ 70% din total.

La tribuna nouă, s-au montat în teren 118 stâlpi și 105 grinzi, reprezentând aproximativ 75% din structură metalică a tribunei.
Noua nocturnă este finalizată, suprafața de joc este finalizată, inclusiv instalația pentru dezghețarea gazonului.
Facem toate eforturile pentru ca arena sportivă să poată fi terminată în acest an, dar și pentru omologarea provizorie a stadionului, fără tribuna metalică, astfel încât echipa să poată juca cât mai curând la Târgoviște.” a transmis pe pagina de facebook, primarul Târgoviștei

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide