TRENDING
  • 9:41 » TOMAC
  • 21:00 » Accident rutier în Pădurea Priseaca. O persoană a fost dusă la spital.
  • 20:59 » Horoscop 22 martie 2023. Succes în afaceri pentru unele zodii.
  • 20:57 » Vremea 22 martie 2023: Se răcește în toată țara.
  • 20:56 » Fără păcănele la parterul blocurilor şi în localităţile mici. “Statul nu mai poate fi doar un martor la toată tragedia asta”.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un tată de doi copii a murit după ce a fost mușcat de un șarpe în casa sa din Queensland, Australia. Vecinii au povestit cum au auzit țipetele înfiorătoare ale soției sale.

Incidentul tragic s-a produs sâmbătă, 28 ianuarie, în jurul ore 9:50, în Kensington Grove, în valea Lockyer din sud-estul Queenslandului. Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, a murit pe loc și a lăsat în urma sa inimile devastate ale soției și celor doi copii, potrivit DailyMail.

Bărbatul a murit pe loc

Vecinii au spus că bărbatul era un îngrijitor de șerpi și deținea mai mulți pitoni ca animale de companie. Michelle Vedredi, o vecină a familiei, care era la serviciu când s-a produs tragedia, a spus că a primit mai multe apeluri și mesaje de la familia și prietenii ei, fiind îngrijorați.

M-au întrebat dacă sunt bine pentru că au văzut un elicopter, patru ambulanțe și mașini de poliție, a spus Michelle Vedredi.  Ea a spus că un alt vecin i-a spus că au auzit-o pe soția bărbatului „țipând prin gard după ajutor înainte de a ajunge ambulanțele acolo”.

Michelle a spus că a zărit un șarpe maro de est, al doilea cel mai veninos șarpe din Australia, strecurându-se în curtea ei, cu doar câteva zile înainte de tragedie. Fusese „șocată de cât de repede se mișca”. Șarpele era în curtea din spate a femeii, înainte de a se îndrepta, pe sub gard, spre casa bărbatului.

Alți vecini au spus că au văzut patru șerpi maro estici pe proprietatea lor, în ultimele săptămâni. „Acesta este un eveniment foarte tragic și, din păcate, un bărbat a murit”, au spus ei.

A existat o creștere masivă a șerpi care umblă prin curțile oamenilor, în Australia, deoarece țara se confruntă cu cel de-al treilea sistem meteorologic consecutiv, La Nina.

 

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide