TRENDING
  • 16:31 » Haos în 18 spitale după un atac cibernetic de tip ransomware. MS: Sistemul e nefuncțional. Măsuri de prevenție pentru celelalte spitale
  • 16:29 » Atac la granița României, locuitorii din Tulcea și Galați au primit mesaje RO-Alert. Trei răniți în exploziile din Ismail. Reacția MApN
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Teribil accident în Iași, cu 10 persoane implicate. Doi tineri au decedat după un impact între un microbuz și un autoturism

Un teribil accident rutier în urma căruia doi tineri au murit s-a produs, miercuri după-amiază, pe DE 585 în județșul Iași, după impactul dintre un microuz și un autoturism.

Potrvit ISU Iași, accidentul s-a produs în jurul orei 18.00,  pe DE 583 între localitățile Strunga și Târgu Frumos. În accident au fost implicate un microbuz cu 8 persoane și un autoturism cu 2 persoane.

Au fost direcționate către locul evenimentului două autospeciale de intervenție cu module de descarcerare, 2 EPA, echipaj de transport victime multiple și 4 echipaje SAJ.

Ajunși la locul evenimentului echipele de intervenție au constatat decesul ocupanților din autoturism, bărbat 29 ani, femeie, 28 ani.

Victimele din microbuz, bărbați, cu vârste între 22 și 53 ani au fost asistați medical de echipajele medicale sosite la locul intervenției.

Șoferul microbuzului refuza transportul la spital.

Celelalte victime vor fi transportate la spital

Sursa: Romania24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide