BREAKING NEWS
  • 23:17 » Accident VIOLENT pe o șosea din județul Prahova. Sunt două persoane rănite
  • 23:14 » FOTO: Accident teribil pe o șosea din Bistrița-Năsăud. Fetiță de 5 ani și o femeie, băgate în spital
  • 23:13 » Următoarea pandemie ar putea fi mai letală decât COVID-19, afirmă creatoarea vaccinului AstraZeneca
  • 23:12 » FOTO: Au văzut moartea cu ochii. Trei persoane au fost rănite şi au ajuns la spital, după un accident în Vâlcea
  • 22:56 » O retrospectivă tristă a celor 21 luni de școală în pandemie
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Tesla va începe producția de mașini în Europa în luna Decembrie 2021

Elon Musk a anunțat că noua sa gigafabrică Tesla din Berlin va începe producția în luna Decembrie a acestui an. Și ca să marcheze acest moment, magnatul va organiza o petrecere cât un festival cu lumini puternice, muzică techno, un carusel, jocuri arcade, gherete cu mâncare vegetariană și un așa numit Ferris wheel.

Ne-am propus să începem producția în câteva luni, practic, Noiembrie sau Decembrie, sperând să avem primele mașini gata în Decembrie. Dar începutul producției este partea mai ușoară. Sarcina cea mai grea va fi să satisfacem cererea.
Elon Musk, CEO Tesla

CEO-ul companiei a specificat că volumul de producție va fi de 5.000, sau preferabil de 10.000 de mașini pe săptămână. Fabrica va produce Tesla Model Y, alături de milioane de celule de baterii. Compania a finalizat și planurile pentru o investiție de circa 5.8 miliarde de dolari într-o uzină de baterii cu o capacitate de 50 GWh și o suprafață de 300 de hectare.

Fabrica Tesla nu a fost văzută prea bine de către locuitori, care au început să fie îngrijorați de impactul pe care l-ar putea avea asupra mediului înconjurător. Cu toate astea proiectul a avut 95% șanse de aprobare și acum că este gata, va genera o mulțime de locuri de muncă și va împinge de la spate economia din estul Germaniei.

Sursa zona it

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide