BREAKING NEWS
  • 1:21 » Vaccinul românesc este gata
  • 0:25 » Premierul Ciucă anunță plafonarea prețului la energie și la gaze, de la 1 februarie
  • 0:23 » Gradul de siguranță în școli, între 76 și 82%, spune Cîmpeanu. Ce a răspuns ministrul la întrebarea „cum își trimite copilul la școală”
  • 0:22 » Ciucă: Un milion de facturi trimise greșit vor fi refăcute, fără ca oamenii să fie debranşaţi sau să plătească penalități
  • 0:20 » FOTO: Un minor şi doi tineri din Afganistan, depistaţi la frontiera Giurgiu, ascunşi într-un TIR turcesc
Daca ti-a placut, distribuie acum!

C-3PO şi Chewbacca sunt doar câteva dintre personajele Disney ale căror voci pot fi folosite de utilizatorii platformei chineze de video în cadrul funcţiei text-to-speech.

 

TikTok şi Disney anunţă un parteneriat prin care platforma socială poate folosi pentru text-to-speech vocile unora dintre celebrele caractere create de Disney.

 

Introdusă iniţial pentru a ajuta utilizatorii cu dizabilităţi, funcţia text-to-speech a fost folosită pe scară largă şi chiar se poate spune că a contribuit la succesul TikTok. Aceasta face ca textul adăugat unui clip să fie citit cu o voce sintetică.

 

Ca urmare a parteneriatului dintre cele două companii, textul va putea fi citit cu vocea unor personaje create de Disney, precum Lilo, Stitch, C-3PO, Chewbacca, un soldat Stormtrooper din Star Wars şi Rocket Raccoon din Guardians of the Galaxy.

 

Însă, pentru a folosi vocile Disney, utilizatorii trebuie, mai întâi, să le deblocheze. Deblocarea se face folosind anumite cuvinte cheie, care, la rândul lor, trebuie descoperite de utilizatori.

 

Pentru a folosi una dintre vocile Disney, utilizatorul trebuie să adauge text unui clip, după care să apese butonul pentru text-to-speech şi să selecteze una din vocile disponibile.

Sursa: G4Media

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide