BREAKING NEWS
  • 22:50 » Elena Rybakina este noua campioană de la Wimbledon
  • 22:50 » Brad Pitt s-a îmbrăcat în fustă la premiera filmului Bullet Train. Explicația actorului
  • 22:50 » Brad Pitt spune că nu a venit vremea să se retragă: „Nu are nimic de-a face cu pensionarea”
  • 22:50 » Gabriela Firea reacționează în „scandalul vergeturilor”, provocat de George Buhnici: „E de neiertat!”
  • 22:50 » Doi turiști au găsit o banană atât de mare încât au mâncat din ea 2 zile
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Este o perioadă de minivacanță, cu prilejul sărbătorilor naționale, dar controalele forțelor de ordine pentru respectarea măsurilor pe timp de pandemie nu au dispărut. Marți, în Timiș, au fost amendați oamenii fără măști, dar și persoanele care nu respectau restricțiile de deplasare pe timp de noapte.

La controale au participat polițiști, jandarmi de la Inspectoratul Județean Timiș, pompieri de la ISU Banat, dar și inspectori de la ITM Timiș. În total, sâmbătă și duminică, au fost 264 de efective ale forțelor de ordine la aceste controale, care au verificat 103 de societăți comerciale și 91 mijloace de transport persoane, dintre care 34 de mijloace de transport în comun. Au fost legitimate peste 1500 de persoane. S-au dat 58 de amenzi în valoare totală de 15.500 de lei.

50 dintre amenzi, au fost pentru absența măștii, iar alte 8 s-au dat pentru nerespectarea restricțiilor de deplasare impuse dacă cei fără certificat verde circulă fără motiv întemeiat între orele 22-5. Cetățenii pot reclama neregulile descoperite pe timp de pandemie la TELVERDE-0800800165/WHATSAPP 0755021218.

Sursa timisplus.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide