BREAKING NEWS
  • 23:49 » Din această toamnă școlile pot folosi catalogul electonic, dar trebuie tipărit obligatoriu și arhivat, propune ministerul Educației
  • 23:45 » Lugoj – Explozie într-un bloc de pe strada Aleea Brazilor (FOTO)
  • 23:44 » Ce se întâmplă cu roaming-ul de la 1 iulie: trebuie să știi dacă ai planuri de vacanță în străinătate
  • 23:38 » Singurul loc din România în care muntele se întâlnește cu „marea”. Trebuie să ajungi acolo măcar o dată în viață
  • 23:33 » Salt extrem cu parașuta, în Catedrala Mântuirii Neamului. Patriarhia Română vine cu o reacție dură
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Percheziții la un bărbat care a împușcat mai mulți câini, lângă Timișoara

Scene șocante au avut loc lângă Timișoara. Un bărbat din Șag a împușcat mai mulți câini, iar pe unul l-a omorât. Polițiștii s-au sesizat din oficiu, iar sâmbătă dimineața au realizat o percheziție la locuința individului, unde au găsit un pistol, o armă de vânătoare și o armă lungă de tir, precum și muniție. De asemenea, bărbatul a fost reținut.

Poliția Timiș informează că s-a sesizat din oficiu, în urmă cu trei zile, după ce oamenii legii au aflat că în data de 2 ianuarie, un bărbat a împușcat mai mulți câini în zona gării din localitatea Șag, aflată lângă Timișoara, iar pe unul l-a omorât.

În urma investigațiilor efectuate de către polițiști, a fost identificat un bărbat în vârstă de 64 de ani, bănuit de comiterea faptelor. În vederea susținerii probatoriului, polițiștii au descins în această dimineață la domiciliul bărbatului din Șag, de unde au ridicat în vederea confiscării, un pistol calibru 9×19, armă de vânătoare și o armă lungă de tir precum și muniția aferentă acestora, deținute fără drept”, a transmis Poliția Timiș.

Sursa expresdebanat.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide