BREAKING NEWS
  • 8:27 » Criminalul din Bihor a recunoscut tot! Adevăratul motiv pentru care și-a ucis iubita
  • 8:04 » Nuclear Threat Initiative (NTI), finanțată de fundațiile Gates și Rockefeller, a simulat o „pandemie de variola maimuței” în martie 2021
  • 23:49 » Din această toamnă școlile pot folosi catalogul electonic, dar trebuie tipărit obligatoriu și arhivat, propune ministerul Educației
  • 23:45 » Lugoj – Explozie într-un bloc de pe strada Aleea Brazilor (FOTO)
  • 23:44 » Ce se întâmplă cu roaming-ul de la 1 iulie: trebuie să știi dacă ai planuri de vacanță în străinătate
Daca ti-a placut, distribuie acum!

În Dakota de Nord, un fost șofer de taxi din San Francisco muncește mai bine de 12 ore pe zi la recoltarea sfeclei de zahăr, iar noaptea doarme într-o dubiță. În Campbellsville, Kentucky, o fostă proprietară de antrepriză în construcții în vârstă de 66 de ani împachetează mărfuri în depozitul Amazon. Parcurge între 10 și 30 de km pe zi, pe podelele de ciment, iar când durerile de mușchi, ligamente și oase devin insuportabile apelează la ajutorul companiei – automate cu analgezice gratuite, fără rețetă.

Mulți dintre aceștia resping însă etichetele dure – sunt „houseless”, nu „homeless”, oameni fără casă, dar nu fără cămin. Casa lor este pe roți, au învățat să se ascundă prin parcări, să trăiască cu foarte puțini bani, să rătăcească pe autostrăzile americane, dintr-un stat într-altul în căutare de joburi. Au format chiar și comunități cu reuniuni anuale, unde oamenii se întâlnesc și își predau unii altora tipsuri de supraviețuire.

 

Cei care și-au luat lumea în cap în sensul propriu experimentează libertatea de a nu plăti chirii, facturi, impozite la stat. Se descurcă pe cont propriu. Este aceasta o evadare? „Cred că este dulce-amărui”, spune unul dintre rulotiști într-o postare pe Facebook. „Noua libertate… capacitatea de a trăi în timp ce te reinventezi. Mulțumim lui Dumnezeu pentru diferitele Triburi existente, care oferă atât de multă îndrumare, sfaturi, diverse lucruri și urechi care să te asculte. 

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide