BREAKING NEWS
  • 20:16 » Dmitri Peskov: Ucraina face în mod constant declarații care se contrazic, nu știm dacă realizează starea reală a lucrurilor
  • 20:14 » Psihologi criminalişti au făcut portretul asasinului care și-a ucis și tranșat iubita: Cum a ajuns profesorul universitar să omoare cu sânge rece
  • 20:07 » Irina Tănase are un nou iubit: l-a înlocuit pe Liviu Dragnea cu Regele Medicamentelor (Presă)
  • 20:00 » LIVE TEXT A 93-a zi de război. Rușii au înconjurat orașul Severodonețk. Alte 70 de cadavre, găsite sub dărâmături în Mariupol
  • 19:41 » „Putin nu ascultă pe nimeni. Planul său este să guverneze Rusia până moare”. Ucrainenii avertizează că războiul „se va prelungi”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Ia semințe de leuștean

De multe ori, la o simplă durere în gât apelăm la pastile de supt pe bază de albastru de metil, miere sau vitamina C. Ei bine, există un remediu natural mult mai bun: leușteanul! Mestecă o jumătate de linguriță de semințe de leuștean.

Nu au un gust foarte bun, însă potrivit specialistului în medicină chinezească Ross Campbell, semințele de leuștean au rolul de a calma rapid durerile în gât.

 

Mănâncă frcute și legume

Fructele și legumele te ajută să ai o stare mult mai bună prin faptul că te hidratează și te ajută să ai aportul de vitamine de care corpul tău are nevoie în perioada sezonului rece. Cel mai bine este să consmi legumele în supă, în tocană sau în sucuri.

 

Hidratează-te

Atunci când prezinți stări de gripă și răceală este important să te hidratezi foarte bine. Este important să bei apă pentru a elimina toxinele și mai ales pentru a păstra gâtul permanent hidratat.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide