TRENDING
  • 16:31 » Haos în 18 spitale după un atac cibernetic de tip ransomware. MS: Sistemul e nefuncțional. Măsuri de prevenție pentru celelalte spitale
  • 16:29 » Atac la granița României, locuitorii din Tulcea și Galați au primit mesaje RO-Alert. Trei răniți în exploziile din Ismail. Reacția MApN
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Planifică-ți ziua

Un alt obicei la care puteți recurge este legat de planificarea zilei. Indiferent de activitățile pe care le aveți de făcut, o planificare cu cele mai importante lucruri nu va strica niciodată, astfel veți reuși să vă încadrați în timpul pe care îl aveți și veți scăpa și de grija de a nu rata un lucru în ziua respectivă.

 

Dormi suficient

Somnul și odihna din timpul nopții este vital pentru întregul organism, așa că este indicat să încercați să respectați un program fix de odihnă, dar mai ales orele pe care le indică medicii pentru a vă putea reface organismul pe timp de noapte.

 

Ia un mic dejun sănătos

După cum știm, dimineața este primul moment al zilei în care trebuie să ne încărcăm bateriile, astfel că poți începe să mănânci pe cât se poate de sănătos și consistent, iar alături de prima masă poți savura și o cafea.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide