BREAKING NEWS
  • 23:49 » Din această toamnă școlile pot folosi catalogul electonic, dar trebuie tipărit obligatoriu și arhivat, propune ministerul Educației
  • 23:45 » Lugoj – Explozie într-un bloc de pe strada Aleea Brazilor (FOTO)
  • 23:44 » Ce se întâmplă cu roaming-ul de la 1 iulie: trebuie să știi dacă ai planuri de vacanță în străinătate
  • 23:38 » Singurul loc din România în care muntele se întâlnește cu „marea”. Trebuie să ajungi acolo măcar o dată în viață
  • 23:33 » Salt extrem cu parașuta, în Catedrala Mântuirii Neamului. Patriarhia Română vine cu o reacție dură
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Joacă-te cu copilul tău

Trăind într-o eră a tehnologiei, uneori este mai simplu să îl lași pe cel mic să petreacă timpul pe tabletă sau pe telefon, îl loc să vă jucați cu acesta, însă acest aspect poate dăuna foarte mult relației dintre părinte și copil.

Chiar dacă pare mai important să faceți curățenie sau să vă ocupați timpul cu alte treburi casnice, nu uitați de legătura dintre părinte și copil, legătură care se consolidează foarte bine în momentul în care părintele reușește să îi acorde timp copilului său, jucându-se împreună.

 

Faceți contact fizic cât mai des

Contactul fizic nu înseamnă agresiune fizică! De multe ori unii părinți aleg să recurgă la violență în momentul în care cel mic face câte o prostie, dar acest lucru nu face decât să creeze sentimentul de frică și să îl facă pe viitorul adult să își piardă încrederea în cei de lângă el.

 

Petreceți timp în natură

Plimbările de seară pot fi un adevărat ritual pentru cel mic, iar asta nu poate decât să vă bucure. Ieșind cât mai des la aer, acesta va învăța că există viață și în afara statului în casă pe tabletă sau pe telefon.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide