TRENDING
  • 17:40 » Profesorii anunţă un nou protest joi sau vineri în Capitală, cu 20.000 de persoane. Nistor: Totul depinde de Guvern.
  • 17:39 » Horoscop 8 iunie 2023. Zodia care mută munţii din loc când vrea ceva. Nu este dispusă să facă compromisuri.
  • 17:37 » Elev omorât în drum spre școală, spulberat de un camion plin cu lemne. Ce daune au stabilit judecătorii, la mai bine de 3 ani de la tragedie?
  • 17:35 » Miracol, după un gest extrem: O femeie s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc, în Timişoara, dar a supravieţuit.
  • 17:34 » Vremea de mâine, 8 iunie. Va ploua în cea mai mare parte a ţării. Maximele se pot încadra între 21 şi 29 de grade.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Alexandru Florea

Alexandru Florea, un tânăr designer ambițios, tânăr, a absolvit recent Universitatea Națională de Arte George Enescu din Iași. Se caracterizează prin dorința sa de a găsi mereu noi modalități cu ajutorul cărora să se exprime.

 

Oana Lupaș

Spre deosebire de designerii menționați anterior, Oana Lupaș nu se mai află la început de drum. Ea este unul dintre designerii români care și-au croit drum în industria modei într-un mod lent, dar sigur, iar meritele ei trebuie urmărite îndeaproape.

 

Alexandra Șipa

În timpul celui de-al doilea an de studii la renumita și prestigioasa școală de arte Central Saint Martins din Londra, Alexandrei i s-au rupt căștile. De aici a plecat totul. A avut o idee de a reutiliza firele colorate ale căștilor pentru a-și realiza creațiile, idee pe care a pus-o imediat în practică.

 

Robert Moraru

Robert este absolvent al licenței în cadrul Universității Naționale de Arte din București, iar acum, pentru a se perfecționa, urmează tot aici un master. Estetica pe care el o urmărește este una care își propune să elimine stereotipurile de gen.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide