TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

The space between the lines (2019)

Emmi, protagonista filmului este o femeie care duce o viață liniștită. Într-o zi aceasta ajunge să încurce e-mail-urile pe care dorea să le trimită și astfel un bărbat pe nume Leo va ajunge să primească e-mail-ul lui Emmi. Chiar dacă la început cei doi nu au nimic în comun, în timp aceștia vor ajunge să dezvolte sentimente puternice unul față de celălalt.

 

The Caller (2011)

Filmul este centrat asupra vieții unei femei pe nume Maya. Ea trece prin momente dificile, deoarece se află în plin proces de divorț cu soțul său. După ce lucrurile încep să revină la normal, o persoană misterioasă continuă să o apeleze și astfel lucrurile devin din ce în ce mai complicate.

 

Happy End (2017)

Protagonista principală a acestui film este Eva, o fetiță de 12 ani care este nevoită să se adapteze unei noi familii. Cu toate că lucrurile par să decurgă bine, pe parcurs se întâmplă schimbări mari în viața fetiței. Nimic nu este ceea ce pare, fapt ce o obligă pe Eva să accepte că viața este plină de surprize.

 

The Giver (2014)

Filmul este axat pe ideea unei lumi perfecte în care toți oamenii se înțeleg și conviețuiesc fără resentimente. Omenirea este lipsită de sentimente și dureri, însă un tânăr ambițios nu este de acord cu ceea ce se întâmplă și reușește să pornească o luptă contra sistemului.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide