BREAKING NEWS
  • 14:37 » Vasele rusești pline cu cantități record de petrol vor ajunge în India și China
  • 14:36 » Patru poliţişti, reţinuţi pentru tentativă de omor şi tortură. Suspectul bătut de „mascați” în duba poliției a ajuns direct în spital
  • 14:11 » Serghei Lavrov: Occidentul a declarat „război total” Rusiei
  • 14:10 » Alegeri în PNL: Dan Motreanu – prim-vicepreședinte, Lucian Bode – secretar general, Virgil Guran – vicepreședinte
  • 13:55 » Rafila: Fiecare stat membru UE va primi o cantitate de vaccin împotriva variolei
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Ieri, azi, mâine” – Autobiografia Sophiei Loren

Prima carte din topul nostru este cea scrisă de Sophia Loren, o actriță extraordinară și o femeie cu un simț al umorului foarte bine dezvoltat. Aceasta a ales acest nume pentru autobiografia sa, deoarece îi amintește foarte mult de unul dintre filmele în care a jucat cu mare drag de-a și care a avut un succes neașteptat de-a lungul timpului.

 

În amintirea memoriei” – Maria Stepanova

O carte cu iz de mister, ce se va potrivi de minune mai ales celor care sunt mari fani ai scriitorilor ruși. Este drept că în ultima perioadă au apărut o mulțime de scriitori contemporani, cei mai mulți venind din Rusia, gata să surprindă schimbările ce au avut loc de-a lungul timpului.

 

Împărătese, regine, prinţese și poveștile lor scandaloase” – Philippe Delorme

Istoria este cea mai bună sursă de inspirație, mai ales pentru cei care abia pășesc cu teamă în lumea scriitorilor de succes. De data aceasta scoatem la lumină un roman plin de povești de dragoste,  aventuri și secrete, unde cele mai importante personalități feminine ale istoriei  sunt personajele principale.

 

Întunericul pe care îl știi” – Amy Engel

Acest thriller a fost lansat chiar anul trecut și a avut încasări record încă din primele luni. Romanul pune în lumină viața unor localnici dintr-un orășel din Missouri. O mulțime de evenimente neplăcute au loc, printre care și o crimă, ceea ce determină personajul principal feminin să plece în căutarea fiului său dispărut.

 

Penelopiada” – Margaret Atwood

Dacă ați citit „Odiseea” lui Homer și v-a plăcut, cu siguranță veți aprecia la fel de mult și această carte. În cazul în care nu v-ați dat seama încă, este vorba despre o povestire din perspectiva soției lui Ulise, de această dată.

Atwood are marele dar de a introduce cu succes cititorii în lumea romanelor sale, astfel veți putea vedea cum s-a simțit soția lui Ulise în toată perioada în care acesta a fost plecat.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide