TRENDING
  • 22:17 » Un milionar american își donează 99% din avere: „Copiii nu înțeleg deloc banii”
  • 22:15 » Moartea inexplicabilă a doi frați. S-au stins în aceeași zi, la o oră distanță: „Inima lui nu a mai suportat”
  • 22:14 » Mihaela Bilic, despre câtă ciocolată avem voie să mâncăm într-o zi. Condiția care nu trebuie încălcată
  • 22:13 » Cele mai mari greșeli de igienă pe care mulți le facem fără să ne dăm seama
  • 22:08 » Muștarul din comerț conține doar 10% boabe de muștar: ce au descoperit specialiștii pe rafturile magazinelor din România
Daca ti-a placut, distribuie acum!

La vita e bella

Guido începe să o iubească Dora, o superbă profesoară. Din păcate, aceasta este logodită cu un oficial fascist din localitate. Dar Guido luptă mult pentru iubirea sa, până când va ajunge într-un lagăr de concentrare.

 

Jojo Rabbit

O dramedie de război, Jojo Rabbit ne prezintă povestea unui tânăr admirator al nazismului care descoperă că mama lui adăpostește în casă un evreu. Acesta are de ales în a-ți trăda propria mamă sau naziștii.

 

Inglorious Bastards

În Franța ocupată de germani Shosanna Dreyfus asistă la un moment tragic, văzând cum familia ei este executată de colonelul nazist Hans Landa. Shosanna scapă și fuge la Paris, unde-și creează o nouă identitate.

 

The Pianist

Bazat pe memoriile clare ale pianistului W. Szpillmann, Pianistul ne prezintă povestea adevărată a unui strălucit pianist polonez, care, din cauza originii sale de evreu este forțat ca pe timpul ocupației naziste a Poloniei să ducă o viață de fugar.

 

Platoon

Filmul aduce în atenția iubitorilor de cinematografie povestea unor soldați americani care patrulează, luptă și mor pe capete în războiul din Vietnam. Întâmplările sunt povestite în viziunea unui nou recrut.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide