TRENDING
  • 18:29 » Al șaselea turist străin mort în Grecia. Germanul fusese dat dispărut duminică, după ce i-a dat un telefon îngrijorător soției sale
  • 18:19 » Cum a fost salvată o femeie după un grav accident de mașină?
  • 18:14 » Evaluarea Naţională 2024. Calendarul probelor. Peste 160.000 de absolvenţi de gimnaziu s-au înscris la examen
  • 18:09 » Coreea de Nord e furioasă că SUA ajută Ucraina și amenință: „Am putea ajunge la un nou război mondial”
  • 15:39 » Ce spun turiștii străini despre stațiunea Mamaia: „Am văzut foarte multe mașini luxoase. Muzica este puțin cam tare”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Top 5 vedete tinere care au murit în accidente de mașină!

Laura Stoica

În urmă cu 15 ani, mai exact în 2006, pe data de 9 martie, Laura Stoica a murit în urma unui accidentde circulație alături de cel care urma să-i fie partener de viață, bateristul Cristian Mărgescu. Artista avea 38 de ani și era însărcinată în 3 luni. Laura Stoica, conform spuselor medicilor, a crezut mulți ani că ea nu poate avea copii, însă de Crăciun a primit cel mai frumos cadou al vieții ei, vestea că avea să fie mamă. Din păcate, cei trei au murit în teribilul accident.

Răzvan Ciobanu

Acum doi ani, pe 29 aprilie 2019 Răzvan Ciobanu a murit și el într-un accident de mașină. După constatările făcute, autoritățile au ajuns la concluzia că nu există vreo persoană din exterior vinovată pentru teribilul accident. Designerul era singur în mașină, nu purta centura de siguranță și era și sub influența unor substanțe interzise, conform analizelor de sânge. Înainte de accident, creatorul de modă voia să trimită un SMS de pe telefonul său.

Dumitru Tinu

Pentru cei care nu au auzit de Dumitru Tinu, el a fost un jurnalist român, director al ziarului Adevărul și președinte al Clubului Român de Presă. El a murit la vârsta de 63 de ani, în anul 2003, în urma unui accident de mașină. Automobilul în care se afla a ieșit de pe carosabil, a derapat într-un șanț și s-a lovit de un copac.

Teo Peter

Teofil Nelu Peter a fost un muzician rock, co-fondator al formației Compact. În decembrie 2004 se afla într-un taxi care a fost lovit de o altă mașină. După acest accident el a încetat din viață la vârsta de 50 ani.

Paul Walker

În afara Los Angesului, tot într-un accident de mașină, a murit și cunoscutul actor Paul Walker. Starul din franciza “Fast and Furious”/ “Furios si Iute” se afla în mașina unui prieten, iar șoferul a pierdut controlul volanului și mașina a ieșit de pe carosabil. Mașina s-a izbit puternic de un copac, a explodat, iar viteza a fost cauza principală a accidentului.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
Facebook
Închide
Închide