BREAKING NEWS
  • 15:22 » Hayu – un nou serviciu de streaming video a fost lansat în România
  • 15:14 » Fostul preşedinte chinez Jiang Zemin a murit la vârsta de 96 de ani
  • 15:11 » Europenii devin tot mai săraci: Țările în care populația își achită cu dificultate facturile
  • 15:06 » Trebuie să recunoaștem: România va câștiga enorm în urma războiului din Ucraina
  • 16:29 » Metallica anunţă un nou turneu şi album în 2023
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Jeans

Blugii sunt oricând o idee bună. Fie că ţi se potrivesc cei cu talie înaltă sau joasă, că eşti adepta modelelor straight sau boyfriend, sunt atât de multe modele şi culori pe care le poţi combina într-o mulţime de feluri interesante, dar decente.

Cămaşa

Pentru mulţi dintre copii sau adolescenţi cămaşa nu pare un obiect vestimentar prea interesant. Şi, totuşi, poate deveni dacă ştii ce să alegi şi cum să foloseşti.

Fusta

Sigur, primul lucru care îţi vine în minte când spui cuvintele şcoală şi fustă este cea plisată, în carouri. Şi poate fi şi ea o alegere potrivită, dar mai sunt şi altele, poate chiar mai inspirate.

Tricoul

Tricoul poate fi elementul cheie într-o ţinută care să fie potrivită pentru şcoală şi, în acelaşi timp, interesantă. Sunt atâtea variante acum pe piaţă şi atât de multe posibilităţi de a-l pune în valoare încât ai putea descoperi că e piesa ta favorită.

Tenişii/bocancii

Încălţămintea comodă a fost o vreme îndelungată tratată ca o Cenuşăreasă a ţinutelor inspirate. Ultimii ani au readus-o însă la putere şi o vedem tot mai des în combinaţii surprizătoare, multe dintre ele perfecte pentru şcoală.

 

sursa: life.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
Închide
Închide