BREAKING NEWS
  • 14:07 » SUA vor să scoată înaintea Chinei avionul F-35 de 100 de milioane de dolari prăbușit în mare
  • 13:37 » Vasile Dîncu: Nu se pune problema unei intervenții militare a NATO în Ucraina
  • 13:33 » Mamă și fiică, acuzate că efectuau intervenții de estetică medicală fără a avea studii
  • 13:29 » OMS: Următoarea variantă va fi cu mult mai contagioasă decât Omicron, întrebarea este dacă va fi mai mortală
  • 12:14 » Wijnaldum şi-a făcut bagajele şi e gata de o reîntoarcere în Premier League
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Venom: Let There Be Carnage

este considerat a fi una dintre producțiile horror de succes ale anului. Eddie Brock este jucat în filmul mult așteptat de celebrul Tom Hardy. Eddie încearcă să-și reînnoiască cariera intervievând criminalul în serie Cletus Kasady, care scapă de închisoare după o execuție complet eșuată. Filmul este unul plin de mister și acțiune.

 

The Manor

Filmul, numai bun de vizionat în această perioadă a anului, o prezintă pe Judith Albright. După ce trece prin mai multe clipe cumplite, aceasta suferă un accident vascular cerebral ușor, care nu îi pune viața în pericol, însă i-o schimbă complet.

Aceasta decide să renunțe la tot și se mută cu mari rețineri într-o casă de bătrâni istorică unde devine convinsă că o forță supranaturală ucide locuitorii.

 

Wrong Turn

Filmul prezintă câțiva prieteni care iau decizia de a se plimba într-o zonă de munte și aleg să meargă tocmai pe traseul Appalachian. Drumul lor se schimbă complet în momentul în care aceștia întâlnesc „Fundația”.

Este vorba despre o comunitate de oameni care au ales să locuiască pe veci în munți, de la generație la generație, de sute de ani. Imediat ce turiștii se întâlnesc cu oamenii munților vor cunoaște groaza, tensiunea și teama de moarte.

 

Halloween Kills

Saga lui Michael Myers și Laurie Strode aduce cu succes pe scenele cinematografice ale lumii un nou film Halloween. Pelicula este regizată de David Gordon Green și scrisă de Green, Danny McBride și Scott Teems.

Filmul actual continuă filmul Halloween care a apărut în anul 2018, dar și filmul cu numărul 12 din seria cu același nume.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide