TRENDING
  • 22:33 » Cât rezistă canabisul în organism. Cazul unui tânăr depistat pozitiv la două săptămâni de la consum
  • 22:32 » La ce distanță poți avea fereastra de lumină față de proprietatea vecină. Interdicția impusă de lege
  • 22:32 » „Regele” Hagi împlinește 58 de ani. Cel mai iubit fotbalist, despre copilărie: „Jucam pe stradă, în picioarele goale”.
  • 22:32 » Test de cultură generală: „Mâna-ntinsă care nu spune o poveste nu primește pomană“
  • 22:31 » Povestea „generalului de fier“ al Ucrainei care de aproape un an ține piept armatei lui Vladimir Putin
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Filmul cu super-eroi „The Suicide Squad” s-a instalat timid pe prima poziţie a box-office-ului nord-american în acest weekend, cu încasări modeste estimate la 26,6 milioane de dolari, pe fondul unei resurgenţe a cazurilor de COVID-19, potrivit cifrelor provizorii furnizate de firma de specializate Exhibitor Relations, informează AFP, citată de Agerpres.

Pelicula, o continuare a filmului de succes din 2016 „Suicide Squad”, le are din nou în distribuţie pe Margot Robbie şi pe Viola Davis, însă două nume mari din versiunea anterioară – Will Smith şi Jared Leto – lipsesc.

https://www.youtube.com/channel/UCjmJDM5pRKbUlVIzDYYWb6g

Lansarea simultană a filmului pe HBO Max a afectat, la rândul său prezenţa în cinematografe, într-un context în care Hollywood-ul se luptă să revină la nivelul său pre-pandemic.

Liderul box-office-ului de săptămâna trecută, filmul de aventuri „Jungle Cruise”, a coborât pe locul al doilea, cu 15,7 milioane de dolari încasaţi de vineri până duminică, mai puţin de jumătate din totalul său din săptămâna precedentă. Inspirat de o atracţie din parcurile de distracţii Disney, filmul urmăreşte aventurile trăite de Dr. Lily Houghton, interpretată de Emily Blunt, şi de fratele ei (Jack Whitehall) în pădurea tropicală amazoniană.

https://youtu.be/hJZ82pwwJqA

Pe locul al treilea se află thriller-ul psihologic „Old”‘, în regia cineastului M. Night Shyamalan, cu încasări de 4,1 milioane de dolari. Produs de Universal Pictures, cu o distribuţie în care îi regăsim pe Gael Garcia Bernal şi Vicky Krieps, filmul spune povestea unei familii rămase blocate pe o plajă, unde turiştii suferă o îmbătrânire ultra-accelerată.

https://youtu.be/A4U2pMRV9_k

Locul al patrulea revine filmului cu super-eroi produs de compania Marvel ”Black Widow”, cu Scarlett Johansson în rolul principal şi încasări de 4 milioane de dolari.

https://youtu.be/ybji16u608U

În încheierea clasamentului cu primele cinci poziţii se situează „Stillwater”, pelicula inspirată de povestea Amandei Knox, cu încasări de 2,9 milioane de dolari. Lungmetrajul este centrat pe lupta unui tată american (Matt Damon) care călătoreşte în Franţa pentru a-şi ajuta fiica, încarcerată pentru o crimă despre care susţine că nu a comis-o.

Sursa: G4 Media


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide