BREAKING NEWS
  • 22:50 » Elena Rybakina este noua campioană de la Wimbledon
  • 22:50 » Brad Pitt s-a îmbrăcat în fustă la premiera filmului Bullet Train. Explicația actorului
  • 22:50 » Brad Pitt spune că nu a venit vremea să se retragă: „Nu are nimic de-a face cu pensionarea”
  • 22:50 » Gabriela Firea reacționează în „scandalul vergeturilor”, provocat de George Buhnici: „E de neiertat!”
  • 22:50 » Doi turiști au găsit o banană atât de mare încât au mâncat din ea 2 zile
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Tot ce știm despre „Secret Invasion”: când va fi lansat și unde

Actrița Cobie Smulders va face, din nou, echipă cu Nick Fury (interpretat de emblematicul Samuel L. Jackson), în producția Marvel „Secret Invasion”, scrie Playtech.

Aceasta va interpreta rolul Mariei Hill, în noua miniserie MCU, care își va avea debutul cândva în 2022 (o dată exactă a lansării nu este cunoscută, în acest moment).

De altfel, Smulders nu este tocmai o novice, atunci când vine vorba despre universul Marvel, ea jucând, de asemenea, în  „Spider-Man: Far From Home”, „Captain America: Civil War” și în toate filmele cu și despre „Avengers”.

În plus, actrița a primit ovații „la scenă deschisă” pentru rolul interpretat în „American Crime Story: Impeachment”, regizat de Ryan Murphy (responsabil inclusiv pentru aclamata serie „American Horror Story”), lansat în data de 7 septembrie 2021.

„Secret Invasion” se vrea a fi comedie SF care va reuni elemente din mai multe producții din universul Marvel

„Secret Invasion” este numele viitoarei miniserii de televiziune creată de Kyle Bradstreet, pentru serviciul de streaming Disney+. Acțiunea va fi bazată pe o poveste originală Marvel Comics, care poartă același nume. În definitiv, vorbim despre o saga clasică despre extratereștri și invazii, presărată cu o oarecare doză de umor, specifică majorității peliculelor ce poartă amprenta MCU.

Miniseria va încerca să aducă laolaltă mai mute elemente din alte producții Marvel. Tehnica nu este una nouă, ea fiind folosită și în trecut de producători, cu scopul de a da spectatorilor impresia de familiaritate.

Pe lângă nou-anunțata Cobie Smulders (în rolul Mariei Hill), alături de Samuel L. Jackson vor mai juca Ben Mendelsohn (în rolul lui Skrull Talos), Olivia Coleman, Kingsley Ben-Adir, Christopher McDonald și Killian Scott. O altă surpriză a miniseriei este reprezentată de rolul jucat de Emilia Clarke, cunoscută publicului pentru „Game of Thrones” (Daenerys, mama dragonilor). Nu se știe, până în acest moment, ce rol va interpreta Clarke în „Secret Invasion”. Rămâne de văzut!

Sursa: Playtech


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide