TRENDING
  • 14:08 » Ești obligat să acorzi prioaritate atunci când șoferul din față semnalizează schimbarea benzii?
  • 14:02 » Panouri solare folosite pe post de garduri de grădină. La ce prețuri infime se vând
  • 14:00 » Ploiești: Facilitate fiscală la impozitul pe clădire pentru cei care au investit/investesc în lucrări privind creșterea performanței energetice
  • 13:56 » Producția de energie fotovoltaică este la un nivel record, pe fondul unui consum extrem de redus
  • 13:50 » Se modifică Legea Pensiilor înainte de 1 septembrie! A apărut o problemă legată de bani. Ce se va întâmpla cu milioane de pensii până la urmă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Absolut totul despre insula Mafiei din Tanzania

La Insula Mafiei Face parte din insulele picante din Tanzania, împreună cu Zanzibar y Bemba. Fiind unul dintre cele 6 districte ale regiunii Pwani, Isla Mafie este guvernat de pe insula principală, nu din Zanzibar.

La Insula Mafiei nu a fost considerat niciodată parte din Zanzibar. Conform Recensământului Național al Tanzania 2002, populația raionului Mafie a fost 40,801. Oamenii din Insula Mafiei sunt în principal pescari; mulți cultivă și alimente, dar la scară mică.

Insula este un loc bun pentru a vă aventura în scufundări, pescuit sau doar relaxare.

Istoria insulei Mafie începe în secolul al XVIII-lea. Insula a jucat odată un rol foarte important în tratatele dintre oamenii din Orientul Îndepărtat și insula principală, Tanzania. A fost o oprire obligatorie pentru bărcile persane. Pe mica insulă Chole mjini, lângă golful Chole, a existat o unitate care a constituit unul dintre cei mai importanți controlori ai argintului și mineralelor din estul Zimbabwe.

La mijlocul anilor 1820, orașul Kua sau insula Juani, a fost atacat de 80 de canoe purtate de canibali Sakalava din Madagascar, care a mâncat majoritatea localnicilor și a luat restul drept sclavi.

În conformitate cu un tratat din 1890, Germania a preluat controlul asupra Mafie și a construit clădiri în Chole. Germania a plătit sultanului Sayyid Ali bin Said al-Said din Oman 4 milioane de dolari pentru insulă și o parte a coastei principale. În ianuarie 1915, Mafie a fost luată de trupele britanice ca bază pentru atacurile aeriene și maritime.

Nume Mafie, derivă direct din arabul „morfiyeh”, care înseamnă „arhipelag”. În 1995, insula Mafie a primit asistență financiară de la WWF pentru a face un centru marin sălbatic în loc să facă din insulă o stațiune turistică.

Cartierul Mafie este împărțit în 7: Baleni, Jobondo, Kanga, Kilindoni, Kirongwe, Kiegeani y Mibulani. Insula Mafie Face parte dintr-un arhipelag al insulelor Oceanului Indian, înconjurat de mici corali.

Loja KinasiEste un mic han familial, cu doar 12 camere și cu grădini incredibile pe malul apei. A fost conceput pentru a oferi toate facilitățile pe care le căutați, inclusiv o bibliotecă cu informații locale, băuturi seara, piscină, bar și lecții de pescuit.

Insula este una dintre cele mai puțin dezvoltate din țară și totuși este o parte importantă a procesului istoric. Infrastructura de Mafie este sărac; are energie electrică numai în cartierul capitalei și în Utende, zona cea mai turistică. Puține case au apă potabilă. Dacă doriți să călătoriți pe insulă, o puteți face cu avioane mici de la Dar es Salaam sau cu barca care ajunge la kisiju.

Majoritatea populației din Mafie este extrem de săracă. Insula, ca multe alte locuri de pe restul coastei Tanzania, a suferit de secetă în ultimii trei ani. Deși pescuitul a devenit foarte important în ultimele decenii, este interzis în sudul insulei.

Mafie nu are ziare, librării sau biblioteci și oamenii depind în principal de informațiile pe care le transmit la radio. Cu toate acestea, telecomunicațiile moderne încep să apară. Cu câțiva ani în urmă, primul satelit a apărut în unele locuri publice, permițându-le să primească canale de televiziune. Recent a fost introdusă o rețea de telecomunicații celulare, însă prețul este foarte mare. În 2004, au fost deschise primele 2 cafenele Internet, folosind tehnologia prin satelit; una în cartierul capitalei Kilindoni iar cealaltă la unul dintre hotelurile din Utende.

Acesta este probabil începutul unui proces de extindere, deschizând noi posibilități pentru cel puțin unii dintre rezidenții locali; nu numai pentru a comunica prin e-mailuri, ci și pentru a utiliza webul ca sursă de informații.

Sursa actualidadviajes.com


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide