TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Toyota a stabilit numele noului model urban. Acesta ar putea fi cel mai ieftin SUV-uleț Toyota

Toyota a anunțat oficial că cea mai nouă mașină de oraș se va numi Aygo X.

Noul model semnalează îmbogățirea ofertei de produse crossover Toyota. Aygo X duce mai departe designul modelului introdus cu a doua generație Aygo în 2014. Din 2005, Aygo a fost cel mai accesibil produs Toyota, acesta fiind apreciat de clienți datorită caracterului său tineresc și distractiv.

Toyota Aygo X este un proiect dezvoltat, proiectat și produs în Europa la centrul de dezvoltare Toyota Motor Europe. Echipa care s-a ocupat de Aygo X a studiat modul de viață actual în mediul urban al clienților din Europa.

Cea mai nouă mașină compactă din gama Toyota este construită pe platforma GA-B a Toyota New Global Architecture, introdusă pentru prima dată pe noul Yaris, desemnat Mașină a Anului 2021 în Europa, dar și pe noul Yaris Cross .

Modelul va fi produs în Kolin la Toyota Motor Manufacturing din Republica Cehă .

Noua Toyota Aygo X va fi lansată la începutul lunii noiembrie

Aygo X urmează să fie lansat în luna noiembrie a acestui an, urmând ca vânzare lui să înceapă în prima parte a lui 2022.

Toyota nu oferă prea multe detalii privind specificațiile tehnice ale mașinii, dar știm deja că ampatamentul conceptului Aygo X Prologue îl plasează la jumătatea distanței dintre vechiul Aygo și actualul Yaris.

Toyota nu a dezvăluit niciun detaliu în legătură cu motoarele lui Aygo X, dar nu ne așteptăm să vedem nicio variantă electrică datorită dorinței companiei de a menține costurile mai mici într-un segment în care marjele sunt mult mai mici decât pentru mașinile de lux.

Mai jos aveți imagini cu conceptul Toyota Aygo X Prologue.

Sursa promotor


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide