BREAKING NEWS
  • 13:37 » Vasile Dîncu: Nu se pune problema unei intervenții militare a NATO în Ucraina
  • 13:33 » Mamă și fiică, acuzate că efectuau intervenții de estetică medicală fără a avea studii
  • 13:29 » OMS: Următoarea variantă va fi cu mult mai contagioasă decât Omicron, întrebarea este dacă va fi mai mortală
  • 12:14 » Wijnaldum şi-a făcut bagajele şi e gata de o reîntoarcere în Premier League
  • 12:09 » Barcelona, transfer pe finalul perioadei de mercato! S-a înțeles cu starul lui AC Milan
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Toyota începe producția lui Yaris în Republica Cehă

Toyota Motor Manufacturing Czech (TMMCZ) devine a doua fabrică europeană care produce modelul Yaris, Mașina Anului 2021 în Europa.

Toyota a investit peste 180 de milioane de euro în extinderea fabricii Kolin pentru a permite producția de vehicule hibrid pe platforma B Toyota New Global Architecture (TNGA). La TMMCZ se vor produce atât Yaris, cât și noul Aygo X

Introducerea unui al doilea model marchează o piatră de hotar importantă pentru TMMCZ după ce unitatea a fost transferată în proprietatea deplină a Toyota Motor Europe în ianuarie 2021. Toyota a investit aici peste 180 de milioane de euro, transformând fabrica pentru a produce vehicule din segmentele A și B.

Capacitatea fabricii este acum extinsă și au fost introduse trei schimburi pentru accelerarea producției lui Yaris și introducerea noului Aygo X în 2022.

”Am primit aproape 1600 de noi angajați la fabrica noastră Toyota”

„În ultimii trei ani, am construit noi zone de producție, am stabilit noi rute logistice, am instalat noi tehnologii și, cel mai important, am primit aproape 1.600 de noi angajați la fabrica noastră Toyota. De asemenea, aș dori să-mi exprim recunoștința față de furnizorii noștri și partenerii externi din regiune pentru cooperare și sprijinul continuu”, a declarat Koreatsu Aoki, președintele Toyota Motor Manufacturing din Republica Cehă.

Investiția Toyota permite, de asemenea, producția de vehicule hibride la TMMCZ, reflectând succesul Yaris Hybrid, care reprezintă 80% din mixul de vânzări pentru Yaris în Europa.

Acesta reprezintă un pas interesant înainte pentru viitorul TMMCZ, deoarece începe să producă cea mai bine vândută mașină din Europa. Ținta de vânzări europene a Toyota este de 1,5 milioane de vehicule vândute până în 2025, iar Yaris va juca un rol cheie în atingerea acestui obiectiv.

Sursa promotor


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide