BREAKING NEWS
  • 14:37 » Vasele rusești pline cu cantități record de petrol vor ajunge în India și China
  • 14:36 » Patru poliţişti, reţinuţi pentru tentativă de omor şi tortură. Suspectul bătut de „mascați” în duba poliției a ajuns direct în spital
  • 14:11 » Serghei Lavrov: Occidentul a declarat „război total” Rusiei
  • 14:10 » Alegeri în PNL: Dan Motreanu – prim-vicepreședinte, Lucian Bode – secretar general, Virgil Guran – vicepreședinte
  • 13:55 » Rafila: Fiecare stat membru UE va primi o cantitate de vaccin împotriva variolei
Daca ti-a placut, distribuie acum!

O fată de 17 ani a avut parte de un sfârșit cumplit, iar trupul ei a fost abandonat în subsolul unei clădiri din Ploiești.

Fostul iubit al minorei, un bărbat de 48 de ani, i-ar fi fost călău, împins cel mai probabil de gelozie.

Fata de 17 ani şi bărbatul de 48 au avut o relaţie amoroasă, lucru ştiut de cei care îi cunoşteau. Însă omul nu ar fi acceptat că minora şi-a găsit de curând un nou iubit, mai tânăr. Şi i-a cerut să se întâlnească. De această dată, contra cost.

Cum tânăra nu s-a întors acasă, mama ei a cerut ajutor. Anchetatorii au început să o caute şi au stat de vorbă inclusiv cu individul de 48 de ani. El i-a condus pe poliţişti în subsolul insalubru, unde a fost găsit trupul fără viaţă al minorei.

Suspectul, de loc dintr-o comună din Prahova, este căsătorit şi are trei copii.

Gabriel Chiriță, localnic din Hăbud: “Tu cu 3 copii să poţi să ajungi în situaţia asta să neglijezi famila ta, să te duci la anii tăi cu o fată de 17 ani, deci ceva psihic. E păcat de fată, de el nu.”

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de omor. La audieri a fost dusă şi mama victimei, care se pare că ştia de întâlnirea plătită dintre cei doi.

 

Sursa: Pro TV


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide