BREAKING NEWS
  • 23:59 » Alte 9 cazuri de variola maimuţei au fost raportate în ultima săptămână
  • 23:56 » Medicii de familie îl critică pe Rafila și se plâng că nu vor mai putea primi bolnavi la timp din cauza rețetelor de pastile de iod
  • 23:53 » Apelul Ministerului Afacerilor Interne, după ce trei oameni s-au înecat în doar câteva ore: „Nu vă mai riscați viața”
  • 23:50 » Ministerul Sănătății revine cu precizări despre pastilele cu iod: Se iau numai în caz de expunere după un incident nuclear
  • 23:46 » Un câine abandonat a fost salvat din pădure, la Brașov. Era legat cu sârmă de un copac și într-o stare avansată de deshidratare
Daca ti-a placut, distribuie acum!

 

Foto: ziuaconstanto.ro

Gică Hagi și l-a dorit pe Mihai Aioani, portarul naționalei U21, care valorează 650.000 de euro, conform transfermarkt. com. Astfel, Aioani a plecat de la Chindia Târgoviște la Farul Constanța, iar gsp.ro prezintă detaliile afacerii. Paul Iacob, Marco Dulca și Tiberiu Căpușă au fost jucătorii oferiți de echipa de la malul mării, plus portarul Cătălin Căbuz, care a mai apărat poarta grupării dâmbovițene.

Iar toți patru fotbaliști, a căror valoare însumată pe transfermarkt. com este de 2,3 milioane de euro, au semnat noi contracte cu Chindia pe câte doi ani.

Pe lângă cei patru jucători pe care Chindia i-a luat definitiv în schimbul lui Mihai Aioani, pentru următorul sezon și-a asigurat și alți doi jucători pentru regula U 21, tot de Farul Constanța. Este vorba despre Florin Haită și Răzvan Matiș.

Gică Hagi are mare încrede în Marian Aioani, despre care spune că va fi portarul echipei naționale de seniori peste doi ani.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide