TRENDING
  • 18:29 » Al șaselea turist străin mort în Grecia. Germanul fusese dat dispărut duminică, după ce i-a dat un telefon îngrijorător soției sale
  • 18:19 » Cum a fost salvată o femeie după un grav accident de mașină?
  • 18:14 » Evaluarea Naţională 2024. Calendarul probelor. Peste 160.000 de absolvenţi de gimnaziu s-au înscris la examen
  • 18:09 » Coreea de Nord e furioasă că SUA ajută Ucraina și amenință: „Am putea ajunge la un nou război mondial”
  • 15:39 » Ce spun turiștii străini despre stațiunea Mamaia: „Am văzut foarte multe mașini luxoase. Muzica este puțin cam tare”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

 

Foto: ziuaconstanto.ro

Gică Hagi și l-a dorit pe Mihai Aioani, portarul naționalei U21, care valorează 650.000 de euro, conform transfermarkt. com. Astfel, Aioani a plecat de la Chindia Târgoviște la Farul Constanța, iar gsp.ro prezintă detaliile afacerii. Paul Iacob, Marco Dulca și Tiberiu Căpușă au fost jucătorii oferiți de echipa de la malul mării, plus portarul Cătălin Căbuz, care a mai apărat poarta grupării dâmbovițene.

Iar toți patru fotbaliști, a căror valoare însumată pe transfermarkt. com este de 2,3 milioane de euro, au semnat noi contracte cu Chindia pe câte doi ani.

Pe lângă cei patru jucători pe care Chindia i-a luat definitiv în schimbul lui Mihai Aioani, pentru următorul sezon și-a asigurat și alți doi jucători pentru regula U 21, tot de Farul Constanța. Este vorba despre Florin Haită și Răzvan Matiș.

Gică Hagi are mare încrede în Marian Aioani, despre care spune că va fi portarul echipei naționale de seniori peste doi ani.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide