BREAKING NEWS
  • 16:56 » „Megaberg”, aisbergul uriaș desprins de Antarctica și topit complet în călătoria spre Sud. A eliberat și 1,5 miliarde de tone apă/ zi
  • 16:49 » Cod galben de ninsori și viscol, valabil până luni. Care sunt zonele vizate
  • 16:46 » Cum a ajuns STB o gaură neagră, sufocată de numiri politice, sindicat și măsuri populiste
  • 16:45 » VIDEO: Un struț a fost găsit într-un apartament din Drobeta-Turnu Severin. Ce amendă a primit proprietarul
  • 16:42 » Incidența COVID în Capitală se apropie de pragul de 9 la mia de locuitori
Daca ti-a placut, distribuie acum!

 

Foto: ziuaconstanto.ro

Gică Hagi și l-a dorit pe Mihai Aioani, portarul naționalei U21, care valorează 650.000 de euro, conform transfermarkt. com. Astfel, Aioani a plecat de la Chindia Târgoviște la Farul Constanța, iar gsp.ro prezintă detaliile afacerii. Paul Iacob, Marco Dulca și Tiberiu Căpușă au fost jucătorii oferiți de echipa de la malul mării, plus portarul Cătălin Căbuz, care a mai apărat poarta grupării dâmbovițene.

Iar toți patru fotbaliști, a căror valoare însumată pe transfermarkt. com este de 2,3 milioane de euro, au semnat noi contracte cu Chindia pe câte doi ani.

Pe lângă cei patru jucători pe care Chindia i-a luat definitiv în schimbul lui Mihai Aioani, pentru următorul sezon și-a asigurat și alți doi jucători pentru regula U 21, tot de Farul Constanța. Este vorba despre Florin Haită și Răzvan Matiș.

Gică Hagi are mare încrede în Marian Aioani, despre care spune că va fi portarul echipei naționale de seniori peste doi ani.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide