TRENDING
  • 21:22 » Culmea absurdului. Șofer amendat pentru că a respectat legea. Poliția, învinsă cu propriile imagini
  • 21:20 » Iarna se dezlănțuie. Viscol puternic în România: harta celor mai afectate zone. Anunțurile meteorologilor
  • 21:17 » Cât pot să ceară meseriașii pentru o casă simplă, la roșu. „Nu te mai droga, frățică!”
  • 21:16 » De ce nu mai simțim bucurie când facem ceea ce, de regulă, ne place. Explicațiile unui psiholog
  • 21:15 » Treburile casnice banale care declanșează crize lombare. Cea mai dăunătoare activitate și ce e interzis să faci
Daca ti-a placut, distribuie acum!

 

Foto: ziuaconstanto.ro

Gică Hagi și l-a dorit pe Mihai Aioani, portarul naționalei U21, care valorează 650.000 de euro, conform transfermarkt. com. Astfel, Aioani a plecat de la Chindia Târgoviște la Farul Constanța, iar gsp.ro prezintă detaliile afacerii. Paul Iacob, Marco Dulca și Tiberiu Căpușă au fost jucătorii oferiți de echipa de la malul mării, plus portarul Cătălin Căbuz, care a mai apărat poarta grupării dâmbovițene.

Iar toți patru fotbaliști, a căror valoare însumată pe transfermarkt. com este de 2,3 milioane de euro, au semnat noi contracte cu Chindia pe câte doi ani.

Pe lângă cei patru jucători pe care Chindia i-a luat definitiv în schimbul lui Mihai Aioani, pentru următorul sezon și-a asigurat și alți doi jucători pentru regula U 21, tot de Farul Constanța. Este vorba despre Florin Haită și Răzvan Matiș.

Gică Hagi are mare încrede în Marian Aioani, despre care spune că va fi portarul echipei naționale de seniori peste doi ani.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide