TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Trei fotbaliști, OUT de la CFR Cluj după scandalul cu Șumudică! Alexandru Chipciu și-a depus memoriu


	Trei fotbaliști, OUT de la CFR Cluj după scandalul cu Șumudică! Alexandru Chipciu și-a depus memoriu

Scandalul iscat la CFR Cluj după returul cu Steaua Roșie Belgrad nu a rămas fără urmări.

Campioana României se va despărți de trei fotbaliști, după plecările lui Marius Șumudică și Marian Copilu. Dan Petrescu nu se va mai putea baza pe trei nume grele ale vestiarului, care au decis să plece de la club.

Trei fotbaliști trecuți și prin curtea lui Gigi Becali sunt la un pas de plecarea de la CFR. Alexandru Chipciu (32 de ani), Giedrius Arlauskis (33 de ani) și Iasmin Latovlevici (35 de ani) sunt cei trei fotbalișlti pe care campioana nu se va mai baza.

CFR Cluj, schimbări în noua “eră”

Cei trei au venit la echipă la cererea lui Marian Copilu și nu își doresc să continue la echipă fără el. Alexandru Chipciu și-ar fi depus deja memoriu, pentru a deveni liber de contract. Chipciu este cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1, cu un salariu ce ajunge la 30.000 de euro.

CFR are probleme financiare, existând trei luni de restanțe salariale, anunță Gsp.ro.Astfel că cei trei fotbaliști nu mai sunt dispuși să îndure și vor să plece de la echipă.

Dan Petrescu și Neluțu Varga s-au întâlnit deja cu noul președinte. Dani Coman, actualul președinte al celor de la Hermanstadt, este alesul pentru funcția de conducere a echipei ce a dominat campionatul intern în ultimii patru ani.

sursa:sport.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide