BREAKING NEWS
  • 15:22 » Hayu – un nou serviciu de streaming video a fost lansat în România
  • 15:14 » Fostul preşedinte chinez Jiang Zemin a murit la vârsta de 96 de ani
  • 15:11 » Europenii devin tot mai săraci: Țările în care populația își achită cu dificultate facturile
  • 15:06 » Trebuie să recunoaștem: România va câștiga enorm în urma războiului din Ucraina
  • 16:29 » Metallica anunţă un nou turneu şi album în 2023
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Cristina Surdu

Cristina este o moldoveancă frumoasă de peste Prut care trăiește în Italia și face printre cele mai frumoase fotografii. Are o comunitate de peste 368.000 de urmăritori pe Instagram unde postează despre beauty, modă și călătorii. Are o secțiune specială unde ne învață cum să asortăm diverse piese vestimentare, iar gustul ei formidabil în materie de culori este desăvâșit. Stilul Cristinei este feminin, dar practic.

Alba in Paris

Despre Alba nu poți afirma decât că este o adevărată muză a conceptului de vintage. O brunetă focoasă care amintește de divele Hollywoodiene ale secolului trecut. Este o adevărată franțuzoaică, tres chic care amintește de Prințesa Margaret, sora reginei Elisabeta a II-a. Preferă rochiile cu decolteu stil barcă din anii ‘40 și are o slăbiciune pentru pălăriile tip Philip Treacy la care asortează agrafe tip flori.

Sabina Socol

Din păcate,Sabina nu este faimosă în România, deși francezii o cunosc și o apreciază ca jurnalist și editor de modă. Și-a început cariera în fashion ca social editor pentru revista L’Officiel din Paris, iar acum cinci ani a hotărât că drumul în viață și-l crează ea, luând calea freelancingului și făcând parteneriate cu diverse branduri de renume precum: Louis Vuitton sau Lancome.

 

Sursa: doer.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
Închide
Închide